FILMEZZUNK.HU

Befutott a Stephen King regényt adaptáló 1922 első előzetese

1911

1922 (2017) – Előzetes

Még mielőtt bárki sejtette volna, hogy az Az minden létező rekordot megdönt, kasszát robbant és a rajongók, valamint a kritikusok is a szívükbe zárják, jó néhány Stephen King-adaptáció munkálatai megkezdődtek. Thomas Jane mikor is játszott utoljára igazán jó filmben? Rosszabb és viszonylag nézhető produkcióban volt látható az elmúlt időszakban és csak remélni lehet, hogy a következő Predator igazán remek lesz. De addig még kiadják a Stephen King novellájából készült 1922 horrort is, amit Zak Hilditch rendezett. Molly Parker, Neal McDonough, Brian d’Arcy James, Dylan Schmid is benne van a Netflix-es alkotásban.

Az 1922 történetének főszereplője egy farmer, Wilfred James, aki békés vidéki életet folytat feleségével, Arlette-tel és fiukkal, Henryvel. Csakhogy Arlette nem boldog a farmon, és azt tervezi, hogy a városba költözik a fiával. Azonban az asszony távozásával a farm sorsa is megpecsételődne, ezért Henry az egyik éjszaka elvágja felesége torkát, és a nő testét a kútba dobja. Wilfred nem tudja feldolgozni tettét, és egyre tébolyodottabbá válik, úgy hiszi ugyanis, hogy felesége visszatért a halálból.

A Netflix október 20-án adja le, előtte szeptember 29-én a Bilincsben (Gerald’s Game) thrillert mutatja be, ami szintén King nevéhez köthető.

(Forrás: Filmdroid)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·