FILMEZZUNK.HU

Megérkezett az Én, Tonya első szinkronizált előzetese!

5210

Én, Tonya (I, Tonya, 2017) – Előzetes

Befutott az Én, Tonya első magyar nyelvű előzetese, amelyben Robbie azt a Tonya Hardingot alakítja, aki az 1994-es téli olimpián megverette ellenfelét az aranyérem megszerzésének érdekében. Az életrajzi filmet február 1-én mutatják be hazánkban. Az Édesek és mostohákat és a Kate és Lepoldot is író Steven Rogers forgatókönyvéből Craig Gillespie rendezésében közeleg az Én, Tonya című fekete humorú életrajzi dráma, amely a három jelöléséből egyet díjra is váltott (Allison Janney – legjobb női mellékszereplő).

Én, Tonya (I, Tonya, 2017) - Előzetes

Tonya Harding volt az első amerikai sportolónő, aki végrehajtotta a műkorcsolya Szent Gráljának tartott tripla axelt

Tonya Harding volt az első amerikai sportolónő, aki végrehajtotta a műkorcsolya Szent Gráljának tartott tripla axelt 1991-ben. Azonban a sikereket drámai gyermekkor, és kegyetlen fordulatok árnyékolták be. Nehéz gyermekkorából a sport és Jeff Gillooly feltűnése jelentette a menedéket, de pályafutását kritikák és botrányok kísérték. Egy aljas orvtámadás kis híján véget vetett a karrierjének, azonban mint később kiderült, ez csak egy megrázó történet első fejezete volt. 

Az Én, Tonya-t a szűkebb közönség előtt már debütált a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol egészen kiváló kritikákat kapott. A Craig Gillespie rendezésében készülő film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Margot RobbieAllison JanneySebastian StanBobby CannavaleMckenna Grace és Julianne Nicholson.

A szülei le akarták beszélni a világsztárt, hogy színésznő legyen


Article Tags: · · · · · · · · · ·