FILMEZZUNK.HU

Terminal-előzetes: Margot Robbie-nak piszkosul jól áll a bosszú

2777

Terminal (2018) – Előzetes

Mike Myers az utóbbi években nem sűrű vendég a filmforgatásokon, ami persze A macska – Le a kalappal! vagy a Love Guru című filmeket elnézve valahol érthető. A Terminal kedvéért mégis visszatért a kamerák elé, Simon Pegg-gel az oldalán, de egy másodpercig sem akarunk úgy csinálni, mintha nem Margot Robbie miatt érdekelne minket a projekt elsősorban. – írja a hu.ign.com

Terminal (2018) - Előzetes

A sztori két bérgyilkosról szól, akik egy kivételesen veszélyes küldetésre vállalkoznak egy rejtélyes megbízó, és persze a busás jutalom kedvéért. A bevetés során botlanak bele Robbie karakterébe, akinek több köze lehet az ügyhöz, mint elsőre tűnik. Bár az előzetesből nem derül ki, de valószínűleg Max Irons és Dexter Fletcher alakítják a bérgyilkospárost, és ha tippelnünk kéne, Myers lehet a nagy maffiavezér megbízó.

A rendezői székben ülő Vaughn Steinnek ez lesz az első saját nagyjátékfilmje, de a second és third unit stábokban már olyan filmek forgatását is megjárta, mint a Z világháború, a Sherlock Holmes vagy A szépség és a szörnyeteg. A Terminal május során debütál az Egyesült Államokban, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy a hazai mozikat is megjárja-e.

7 érdekesség, amit talán még nem tudtál Margot Robbie-ról

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · · ·