FILMEZZUNK.HU
Filmajánló szombat estére (04.21)

7 szuper film a tökéletes szombat estéhez

5666

A függetlenség napja (SuperTV2, 21:00)

Az emberek épp a Függetlenség napját ünnepelnék, amikor hatalmas túlerővel rendelkező idegenek jelennek meg az égen, és arra készülnek, hogy elpusztítsák a Földet. A túlélők egy kis csoportja vállalkozik a lehetetlenre,  azonban mindössze három napjuk van arra, hogy kitaláljanak valamit.

A függetlenség napja (Independence Day, 1996)

Förtelmes főnökök (RTL Klub, 21:10)

Három átlagos beosztott, Nick, Kurt és Dale fellázadnak főnökeik ellen, és ravasz gyilkossági tervet eszelnek ki. Nincs azonban könnyű dolguk, mert úgy tűnik, a sors épp ellenük dolgozik.

Förtelmes főnökök (Horrible Bosses, 2011)

A nap könnyei (TV2, 22:30)

Waters főhadnagyot (Bruce Willis) Nigériába küldik, hogy kiszabadítsa az országban rekedt amerikai állampolgárokat. Mikor a nigériai demokratikus kormány megbukik, a hatalmat katonai szervezetek ragadják magukhoz. Waters Dr. Lena Kendricks (Monica Bellucci) megmentésére indul, de a nő csak akkor hajlandó a férfival tartani, ha ő hajlandó a körülbelül 70 menekültből álló tábort Kamerunba vezetni. Waters végül hallgat a szívére, és segít a rászorultakon, ám útközben csatlakozik hozzájuk egy idegen, akiről kiderül, hogy üldözik a lázadók.

A nap könnyei 2003

10 film, amitől még egy kemény férfi is elbőgi magát

(Történetek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·