FILMEZZUNK.HU
Filmajánló szombat estére (04.21)

7 szuper film a tökéletes szombat estéhez

5628

Filmajánló szombat estére (04.21)

Húzós hét, hosszúra nyúlt péntek este vagy egyszerűen csak inkább otthon maradnál ma este? Összegyűjtöttünk nyolc filmet, amikkel biztosan nem fogsz unatkozni, és neked már csak a nasiról kelljen gondoskodnod!

Bosszúállók (Viasat 3, 18:15)

Sosem látott veszély fenyegeti a földet, ezért Nick Fury, a S.H.I.E.L.D. vezetője összehívja a a szuperhős csapatot, a Bosszúállókat, hogy megmentsék a világot a végső pusztulástól. Vasember, Thor, Hulk, Amerika kapitány Fekete Özvegy és Sólyomszem minden erejét bevetve próbál megküzdeni a gonosszal, ami nagyobb kihívásnak bizonyul, mint az elsőre gondolták.

Nemzetbiztonság Bt. (Film+, 18:50)

Earl és Hank, az egyik tizenkilenc, a másik még annyi se. Mindkettőjük közös vonása, hogy kirúgták őket a rendőrségről. Mégis mindketten a kék zubbony vonzásában élnek, és egy őrző-védő céghez szegődnek. Véletlenül belecsöppennek életük legnagyobb bűnügyébe: egy csempészbanda, Nash (Eric Roberts) és bandája után nyomoznak. Élvezik az üldözéseket, imádják a robbanásokat, szeretnek rendőrösdit játszani. Csak egymást utálják. De ha nem fojtják meg egymást, ha túlélik mindazt a veszélyt, aminek a fele se volna, ha ők nem olyan kétbalkezesek, akkor talán sikerül nekik, ami az igazi zsaruknak sem, elcsípni a csempészeket.

Nemzetbiztonság Bt. (2003)

A csajok háborúja (Cool Tv, 19:00)

Emma és Liv gyermekkoruk óta barátnők. Egy rugóra jár az agyuk, nincs titkuk egymás előtt. Az esküvőről is ugyanazt gondolják: a legjobb időpont erre június, a legideálisabb helyszín pedig a Plaza Hotel. Arra azért ők sem számítottak, hogy ugyanarra a napra, ugyanarra a helyszínre sikerül szervezniük mindent. A kínos baki persze betesz a barátságnak, ettől kezdve fújnak egymásra. Mit fújnak, háborúznak! Semmitől sem riadnak vissza, hogy eltántorítsák szándékától a másikat. Nem adnak és nem kérnek kegyelmet. Mindent bevetnek, hogy tönkretegyék a volt barátnő nagy napját.

A csajok háborúja (2009)

Colombiana (RTL II, 20:00)

1992. Kolumbia. A kilencéves Cataleyának a szeme láttára gyilkolják meg a szüleit. Ő is épp csak megússza a mészárlást, és gengszter nagybátyjával, Emilióval az Egyesült Államokba menekül. Tizenöt évvel később bérgyilkosként dolgozik neki. A névjegye – egy az áldozatai mellkasára rajzolt orchidea – üzenet a szülei gyilkosainak. Cataleya mindenáron bosszút akar állni, még ha ez azt jelenti is, hogy mindent elveszíthet.

Colombiana (Film+, 18:55)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·