FILMEZZUNK.HU
Filmajánló péntek estére (04.27.)

5 film péntek estére, amik garantáltan jobb kedvre derítenek

4930

Filmajánló péntek estére (04.27.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó volt a heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb lesz a kedved! Ma este kuckózz be pár szuper film társaságában!

Párizs még várhat (HBO, 18:25)

Anne válaszúthoz érkezett. Hosszú ideje egy sikeres és szorgalmas filmproducer feleségeként él. Ám férje elhanyagolja őt.
Hirtelen azon kapja magát, hogy egy kocsiban ül, amely Cannes-ból Párizs felé tart férje egyik üzlettársának társaságában. A hétórásra tervezett üzleti út egy kétnapos, szórakozással, borozgatásokkal, meghitt étkezésekkel, nevetéssel, elmélkedéssel és romantikával teli, gondtalan kalanddá válik. Anne ráébred, hogy az utazás egy új, szebb élet lehetőségét rejti.

Párizs még várhat

Az eltakarítónő (Paramount Channel, 18:50)

Walter Goodfellow tiszteletest teljesen lefoglalja élete legjobb prédikációjának megírása. Eközben nem veszi észre, hogy felesége, Gloria a szemtelen golfedzõvel enyeleg, Holly lánya hetente más pasival kavar, Petey fia pedig az iskolai zaklatások céltáblája. Gloria viszont torkig van a szomszéd kutyájának ugatásával, elhidegült házasságával és kamasz gyerekei kihágásaival. Álmatlan éjszakáin megváltásért imádkozik, ami meg is érkezik az idõs házvezetõnõ, Grace személyében. A kedves néninek sajátos elképzelése van arról, hogyan teremtsen rendet a Goodfellow-házban.

Az eltakarítónő

Exférj újratöltve (Prime, 21:00)

Milo, a fejvadász egy nap sajátos megbízást kap. Egykori feleségét kell elkapnia, aki újságíró és szökésben van. Megkezdődik a macska-egér játék az egykori házastársak között. Nicole, a volt feleség egy gyilkossági ügyben nyomoz, Milo pedig igyekszik rábukkanni a nő nyomára. Hamarosan azonban újabb szereplők is belépnek a képbe, és együtt kell menekülniük.

Exférj újratöltve (The Bounty Hunter, 2010)

Lány kilenc parókával (Duna Tv, 21:25)

Az életvidám és vagány 21 éves Sophie egyetemi tanulmányainak megkezdésére, az önálló életére készül, amikor rákot diagnosztizálnak nála. Addigi élete fenekestül felfordul. A kezdeti megrázkódtatást leküzdve Sophie elhatározza, nem hagyja magát, élni akar, megküzdeni a betegségével mindazért, ami még vár rá az életben: az álmaiért, a bulikért, a boldogságért, a hódításokért. A kezelések következtében azonban szembe kell néznie azzal, hogy külseje megváltozik. Úgy dönt, nem várja meg, amíg a kemoterápia következtében haja kihullik. Nem hagyja, hogy a betegség akár ilyen módon is befolyásolja őt, ezért önmaga borotválja le a haját.

Lány kilenc parókával

Buliszervíz (amc, 22:00)

Az egyetem legnagyobb arca Van Wilder. Mindenki tudja, hogy ő a legmenőbb srác, ő szervezi a legjobb bulikat, és vele haverkodik mindenki, aki számít. Wildernek volt ideje idáig eljutni, hiszen már hét éve jár az egyetemre. Mikor az egyetemi lap fiatal újságírónője, Gwen kutakodni kezd a rejtélyes aranyifjú után, mindkettejük élete fenekestül felfordul.

Buliszervíz

18 film, ami elképesztő csavarral ér véget

(Történetek forrása)

//spencer//


Article Tags: · · · · · ·