FILMEZZUNK.HU
A Han Solo-film jegyeladásai még a Fekete Párducot is lepipálták

A Han Solo-film jegyeladásai még a Fekete Párducot is lepipálták

1814

A Han Solo-film jegyeladásai még a Fekete Párducot is lepipálták

Idén ez már a második film, ami túlszárnyalta a Fekete Párduc megdönthetetlennek hitt rekordját, írja a mafab.hu. Bár tavaly még sokan osztották a véleményt, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet lehet a Disney első komolyabb bukása a Lucasfilm felvásárlása óta, erre ma már valószínűleg kevesen mernének fogadni. A filmre eladott jegyek tekintetében ugyanis a Solo az elmúlt napokban túlszárnyalta a Fekete Párduc számait.

15 érdekesség, amit tuti, hogy nem gondoltál volna a Zsivány Egyesről

A legnagyobb amerikai jegyértékesítő portál, a Fandano információi szerint 2018-ban eddig mindössze egy filmre adta el több jegyet a Solonál (nem meglepő módon a Bosszúállók: Végtelen háború-ra) 24 óra leforgása alatt, ami egyszersmind azt is jelenti, hogy a Disney-produkció iránt még nagyobb az érdeklődés, mint a Fekete Párducra, amely februárban még rekorder az előzetes jegyeladások tekintetében.

Solo: Egy Star Wars-történet történet világpremierje Cannes-ban lesz, de a hazai nézőknek sem kell már túl sokat várniuk, ugyanis a film május 24-től látható Magyarországon.

A rendezői széket Ron Howard foglalhatta el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Woody HarrelsonEmilia ClarkePaul BettanyThandie NewtonDonald GloverAlden Ehrenreich és Warwick Davis.

Solo: Egy Star Wars-történet: megérkezett a legújabb előzetes

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·