FILMEZZUNK.HU
Gwyneth Paltrow akkora spoilert eresztett el, hogy a fal adta a másikat

Gwyneth Paltrow akkora spoilert eresztett el, hogy a fal adta a másikat

3918

Gwyneth Paltrow akkora spoilert eresztett el, hogy a fal adta a másikat

Amikor egyszerre két kasszasikert forgat az ember, akkor az a jó része, hogy nem kell plusz egy évet várnia arra, hogy bemutathassa a folytatást – a hátránya pedig, nyilvánvalóan, hogy némelyik színész elfelejti, melyik filmben mi történik, írja a mafab.hu!!! Vigyázat, a cikk spoilert tartalmaz !!!

Gwyneth Paltrow

Ahogy történt ez Gwyneth Paltrow-val, aki nemrég Pepper Potts és Tony Stark kapcsolatáról nyilatkozott, és kicsit összezavarodhatott, hogy mi zajlik a Bosszúállók: Végtelen háborúban és mi történik a még el sem készült Bosszúállók 4-ben. Azt mondta ugyanis, hogy Peppernek és Tonynak hosszú közös útja van – Pepper az odaadó asszisztensből társsá lépett elő, majd egy évtizeddel később már boldog házasok, és van egy gyerekük.

Mármint – tessék? Arról, hogy Tony Stark apa lesz, nem nagyon tudtunk eddig, és lehet, hogy a színésznő nem volt ezzel tisztában. Mostantól kezdve viszont kezelhetjük tényként, hogy Pepper és Tony közös jövőjében valahol van egy gyerek. A találgatások persze rögtön elindultak, hogy elképzelhető, hogy Pepper már a Végtelen háború elején tudja, hogy gyermeket vár, csak a körülmények miatt nincs lehetősége elmondani Tonynak a tényt. Hát, valamikor csak megtudja… legkésőbb jövő májusban, amikor kijön a film.

Ezért maradt ki a trailerben látható jelenet a Bosszúállók 3-ból

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·