FILMEZZUNK.HU
Újabb ikonikus Star Wars karakter kap szólófilmet

Újabb ikonikus Star Wars karakter kap szólófilmet

1388

Újabb ikonikus Star Wars karakter kap szólófilmet

Han Solo után Lando is megkaphatja önálló filmjét. A Lucasfilm vezetője eltökélt a spin-offal kapcsolatban. Bár még csak most mutatták be a Han Solo-filmet, már most rengetegen dicsérik Donald Glover alakítását, írja a mafab.hu.

SOLO: EGY STAR WARS-TÖRTÉNET (2018) - Kritika

A Lucasfilm is elégedettnek tűnik, ugyanis Kathleen Kennedy arról beszélt Cannes-ban, hogy hosszú távra terveznek Lando Calrissian karakterével.

“Úgy hisszük, a következő szólófilmünk Lando karaktere köré épül. Igaz, hogy rengeteg történet van még Hanban és Chewbaccában, de Lando lesz az új projektünk” – mondta el a Lucasfilm vezére. 

A Solo jelenleg 71 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon, ami kevésbé erős, mint a saga előző, már a Disney égisze alatt készült részei, de ahhoz képest, milyen bonyodalmak övezték a forgatást, a stúdió elégedett lehet. Azonban abban a negatív visszhangok is egyetértenek, hogy Glover alakítása több, mint figyelemreméltó.

Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a Lando szólófilm, egyelőre nincsenek információk. Addig is be kell érnünk a Solo-val, mely már május 24-től itthon is látható a mozikban.

SOLO: EGY STAR WARS-TÖRTÉNET (2018) – Kritika

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·