FILMEZZUNK.HU

Mark Ruffalo zenés-mémes videója zseniálisra sikeredett

2566

Mark Ruffalo zenés-mémes videója zseniálisra sikeredett

Mark Ruffalo nem csak az Avengers Hulkjként népszerű, hanem nagy rajongásnak örvend a nyilvános események és interjúk során tett megjegyzései, spoilerek és megnyilvánulásai miatt is, írja a mafab.hu. Pár éve például a Comic-Con on sétált el az épp interjút adó Paul Rudd mögött, és kétszer is feltette a túlartikulált kérdést, hogy Ez Paul Rudd? Nem csoda, hogy ebből is rögtön mém lett, Paul Rudd pedig kapva kapott az alkalmon, amikor idén a Bosszúállók: Végtelen háború április premierjén süthette el ugyanezt a poént, csak fordítva.

Elképesztő magasságokban a Bosszúállók 3!

Ruffalo sokszor egy kincsesbánya az internetes mém-művészeknek, és ezt már akkor bebizonyította, amikor megkapta Hulk szerepét, akit előtte Edward Norton alakított, Robert Downey Jr. pedig kicsit összezavarva mutatta be az új színészt. Ruffalo egy interjúban mesélt az esetről – és egy mondata elég volt ahhoz, hogy abból egy egész videó szülessen meg. Aldo Jones Youtube-sztár tavaly februárban vágott össze egy videót, amelyben az emlékezetes mondat számtalan popkulturális jelenség közben hangzik el, pszichedelikus vágások és elektropop zenei aláfestéssel.

Azt első videót több mint egy milliós megtekintést hozott össze – így elkészült a második, amit csak úgy jellemeznek, hogy az internet legbetegebb videója. Ha érdekel, mivel érdemelte ki ezt a címet, akkor alul meg is tekintheted:

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·