FILMEZZUNK.HU
A Trónok harca alkotóitól jön az új Star Wars-film?

A Trónok harca alkotóitól jön az új Star Wars-film?

2078

A Trónok harca alkotóitól jön a Star Wars: Knights of the Old Republic-film?

Új és sötét kapu nyílik a Star Wars-univerzumban – és úgy tűnik, hogy a Trónok harcaért felelős David Benioff és D. B. Weiss nyitják meg ezt a kaput, akik épp a Nights of the Old Republic trilógián dolgoznak, írja a mafab.hu. (A cikk spoilereket tartalmaz a Solo: Egy Star Wars-történet ből – csak akkor olvass tovább, ha ez nem zavar!)

A Trónok harca alkotóitól jön az új Star Wars-film?

A legújebb Star Wars-filmben már találhatunk elrejtett utalásokat arra, hogy milyen irányba mozdul a kánon, ugyanis felbukkan egy utalás Exar Kun Sith templomára, amitől a keményvonalas rajongók minden bizonnyal felpörögnek egy kicsit: Exar Kunt ezennel beemelték a hivatalos történetbe. A Solo-film művészeti albumában, amit Phil Szostak jegyez, Dryer Vos asztalán található egy hatalmas obszidián-darab, mindenféle furcsa hieroglifával – amely a Star Wars-történelem egy igen érdekes szegletéből érkezik, méghozzá Exar Kun Sith templomából. Márpedig ez egy olyan történetszál, ami igencsak mozivászonra kívánkozik.

Rian Johnson épp elfoglalt a saját Star Wars-projektjével, amelyről eddig annyit tudni, hogy semmi köze sincs ahhoz, amivel eddig a rajongók találkoztak, Jon Favreau sorozata pedig egy teljesen más idősíkban játszódik majd, ezért úgy tűnik, hogy a sith-vonal Benioff és Weiss kezében landolt. Exar Kun története egy volt Jedi-lovagról szól, aki nem tudott ellenállni a sötét oldal csábításának, és a sithek Sötét Nagyurává változott – még tanonc korában kezdett el érdeklődni a sithek tanai iránt, és az erő másik oldala végül teljesen felemésztette.

Nemrég Emilia Clarke-ot faggatták arról, hogy mit tud a projektről, és bár természetesen semmit, annyit mondott, hogy olyan lesz, mint egy betépett Star Wars-film. A történet és a hangulat mindenesetre nagyon passzolna a két forgatókönyvírónak, és bízzunk benne, hogy tényleg valami olyat hoznak majd, amivel eddig nem volt szerencsénk találkozni ebben a sagában.

SOLO: EGY STAR WARS-TÖRTÉNET (2018) – Kritika

(forrás: mafab.hu)


Article Tags: ·