FILMEZZUNK.HU

Tom Hanks nagyon szeretne birodalmi rohamosztagos lenni

1720

Tom Hanks nagyon szeretne birodalmi rohamosztagos lenni

Hiszen ki nem? A legújabb Star Wars-filmek körül akkora a felhajtás (még mindig), hogy mindenki, aki él és mozog a filmiparban és a környékén, szeretne magának belőle egy darabkát, írja a mafab.hu. Még egy olyan aprót is, mint eljátszani egy rohamosztagost vagy egy erősen elmaszkírozott földönkívülit – mindegy, csak legyenek részesei ennek a világnak.

Tom Hanks

Így volt ezzel Tom Hanks is, aki köztudottan jóban van a Solo: Egy Star Wars-történet et befejező Ron Howarddal, aki nemrég egy interjúban mesélte el, hogy Hanks nagyon szeretett volna bekerülni a filmbe, ám ez végül a szoros határidők és a színész forgatási naptára miatt nem valósult meg.

Vagyis nem volt akkor szerencséje, mint Daniel Craignek, vagy az angol királyi család két hercegének, Harrynek és Vilmosnak, akiknek lehetőségük nyílt szerepelni egy Star Wars-filmben. Howard elmondása szerint a Solo-filmben nincsenek ilyen említésre méltó cameók, legalábbis abban a részben, amit már ő forgatott le – de nem nehéz elképzelni, hogy ha végig ő lett volna a rendező, akkor rendre-másra bukkantak volna fel a filmben felismerhetetlen, de híres sztárok.

Sőt, azt is hozzátette, hogy Hanks is simán bekerülhet akár a Star Wars 9-be is, mivel a Lucasfilm már tudja, hogy a színészt érdekelné egy szerep. Hogy a rendező meddig marad a Lucasfilm kötelékeiben, azt már nem tudni pontosan, ugyanis nincs közte és a stúdió között élő szerződés, illetve még az sem 100 százalékig biztos, hogy a Solo-film folytatást kap.

A rendező elmondása szerint ez a döntés a rajongók kezében van – és ha akarják a filmet, akkor a stúdió elkészíti, de egyáltalán nem biztos, hogy azt is ő fogja rendezni. És bár a Solo-film nem nyitott olyan jól a pénztáraknál, mint számítottak rá, mégis túlnyomó részben vannak, azok a kritikák, amelyek szeretik a filmet, ezért jó esély van arra, hogy folytatást kap. De csak azért, hogy Tom Hanks végre egy birodalmi rohamosztagos páncéljába bújhasson.

Kikerült az internetre Tom Hardy kivágott jelenete a Star Wars 8-ból

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·