FILMEZZUNK.HU

A Bosszúállók után Hangya és Darázs is kitombolja magát

6003

A Hangya és a Darázs (Ant-Man and the Wasp, 2018) – Előzetes

A Marvel új filmje, A Hangya és a Darázs (12E) júliustól a mozikban! Új, a humorra koncentráló előzetes jött az Ant-Man folytatásához. Őrült tempót diktál a Marvel Moziverzum – mintha tegnap aratott volna óriási sikert a Fekete Párduc, és még ki sem hevertük a Bosszúállók: Végtelen háború eseményeit, máris felkészítenek bennünket a hamarosan érkező új fejezetre, ami némi megkönnyebbülésünkre láthatóan inkább a habkönnyű szórakoztatást igyekszik majd képviselni.

A Hangya és a Darázs (Ant-Man and the Wasp, 2018)

A Hangya és a Darázs az idei év szuperhősfilmje?

Ez persze nem jelenti azt, hogy A Hangya és a Darázs tét nélküli lenne, hiszen a Walton Goggins alakította Sonny Burch, valamint a képregényes gyökereivel ellentétben nővé avanzsált Ghost (Hannah John-Kamen) is gőzerővel azon lesz, hogy megnehezítse Scott Lang (Paul Rudd), és a Darázs felszerelésébe végre belebújó Hope van Dyne (Evaneline Lilly) életét.

A visszatérő Michael Douglas, azaz Hank Pym mellett pedig feltűnik végre Janet van Dyne is, Michelle Pfeiffer alakításában, akiről végre megtudjuk, milyen sorsot szánt neki az élet, miután eltűnt a kvantumtérben egy az Államok felé száguldó szovjet atomrakéta megfékezése során. Ahogy remélhetőleg az is kiderül, miért maradtak ki hőseink a Végtelen háborúból, melynek eseményei A Hangya és a Darázs után játszódnak.

A 20 legjobban várt film 2018-ban

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · ·