FILMEZZUNK.HU

Kijött az első előzetes Robin Williams szívszorító életrajzi filmjéhez

1610

Come Inside My Mind (2018) – Előzetes

Az HBO által forgalmazott dokumentumfilm bemutatja Robin Williams sikerekkel és kudarcokkal teli életét, a legközelebbi ismerősei szemszögén keresztül, írja a hetediksor.hu. A „Come Inside My Mind” címet viselő film végig követi az ikonikus humorista életét és karrierjét egészen a 2014-ben elkövetett öngyilkosságáig. A doku érdekessége, hogy a nagy részét maga Williams narrálja, és rengeteg, a nagyközönség által soha nem látott jeleneteket, valamint interjúkat láthatunk majd benne, amiket Williams barátaival készítettek, úgymint Billy Crystal, Eric Idle, Whoopi Goldberg, David Letterman, és Steve Martin.

Come Inside My Mind (2018) - Előzetes

Az előzetesben több színpadi fellépése is látható az Oscar-díjas színésznek, valamint olyan párbeszédeknek lehetünk szem- és fültanúi, ahol Williams őszintén beszél a drogproblémáiról.

A filmet Marina Zenovich dokumentumfilm-rendező dirigálta, aki eddig olyan történeteket mutatott be hitelesen, mint a Polanskit körbejáró Roman Polanski: Körözött és kívánatos vagy a Pryor élete előtt tisztelgő Richard Pryor: Omit the Logic, a “Come Inside My Mind” bemutatója pedig július 16-án lesz az HBO csatornáján.

15 Robin Williams film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: hetediksor.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·