FILMEZZUNK.HU
Star Wars

Kiderült, hány Star Wars-film van pontosan készülőben

1378

Kiderült, hány Star Wars-film van pontosan készülőben

Hiába a Solo: Egy Star Wars-történet gyenge teljesítménye, a Lucasfilmnek esze ágában sincs visszavenni a tempóból, írja a mafab.hu. Bár azt eddig is tudtunk, hogy a Lucasfilm intenzíven dolgozik a további Star Wars-filmeken, az All Star Comic-Conon végre kiderült, hány projektről is van szó.

A Trónok harca alkotóitól jön az új Star Wars-film?

Tom Kane, aki Az utolsó Jedikben Ackbar admirális hangját kölcsönözte elárulta, hogy a stúdió jelenleg kilenc film fejlesztésén dolgozik párhuzamosan. Bár a színész nem osztott meg részleteket, az eddig kiszivárgott információk (és pletykák) alapján ezek közé tartozik a saga hivatalos kilencedik része, Rian Johnson önálló trilógiája, a Boba Fett- és a Kenobi-film, valamint a Trónok harca alkotóinak The Knights of the Old Republic-trilógiája.

Ezek szerint a Lucasfilm tartja magát a korábbi ígéretéhez, mely szerint ameddig igény van rá, minden évben elő fognak rukkolni egy, a Star Wars-unvierzumában játszódó produkcióval. A Marvelnél egyelőre bejött a dolog, ugyanis stabilan tudják szállítani a minőséget, ha ezt el tudja érni a Lucasfilm is, valószínűleg a rajongóknak sem lesz okuk panaszra.

SOLO: EGY STAR WARS-TÖRTÉNET (2018) – Kritika

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·