FILMEZZUNK.HU
Ki lesz Tom Cruise új felesége?

Ki lesz Tom Cruise új felesége?

2972

Ki lesz Tom Cruise új felesége?

Fiatal színésznővel jár Tom Cruise, kelt szárnyra a pletyka, amit aztán maga az érintett, Vanessa Kirby hevesen cáfolt. A 30 éves angol színésznő együtt szerepel Tom Cruise-zal Mission: Impossible – Utóhatásban, a pletykagyárosoknak nyilván ez adta az ötletet.

A határtalan fantáziájú bulvártollnokok odáig mentek, hogy azt állították, Kirby lesz Cruise negyedik felesége, és már az esküvő időpontját egyeztetik. „Ez teljesen bizarr és nevetséges – mondja a színésznő. “

“A pletykák már tavaly felbukkantak, amikor először találkoztamTommal egy sajtótájékoztatón, a Mission: Impossible elindulása előtt. Akkor már két éve éltem kapcsolatban, és a párom jót nevetett az egészen. Tom előtt egy darabig nem is hoztam szóba a dolgot, aztán egyszer beszéltünk róla, és láttam, hogy neki sokkal cikibb ez a hírbehozás, mint nekem.”

Mission: Impossible – Utóhatás (Hazai bemutató: 2018. augusztus 2.) a széria hatodik epizódja, és a rendező ígérete szerint ezúttal jóval többet tudunk meg a Cruise által játszott Ethan Huntról, mint a korábbi részekből, amelyek meglehetősen szűken adagolták az információt a szuperügynök előéletéről.

5 gonosz pletyka Tom Cruise-ról, amikből egy szó sem igaz

(UIP hírek)


Article Tags: · · ·