FILMEZZUNK.HU
A legjobb nyári filmek

10 legjobb nyárral kapcsolatos film, amit látnod kell

54370

5) Kalandpark /Adventureland, 2009/

James (Jesse Eisenberg) a diploma megszerzését követően a fárasztó egyetemi éveket egy európai utazással szeretné megkoronázni. Szülei azonban nem tudják fizetni az utazás költségeit, így James kénytelen munkát keresni. A helyi vidámparkban talál munkát, de egyáltalán nincs a kedvére a dolog. A nyár azonban kedvező fordulatot vesz, amikor megismeri Emet (Kristen Stewart), a csinos fiatal lányt.

Kalandpark (Adventureland, 2009)

6) Sorsdöntő nyár /Blue Crush, 2002/

Anna Marie barátnőivel, Edennel és Lenával a Hawaii szigeteken éli a szörfösök izgalmas életét. Egy tengerparti faházban lakik, és miközben a szörfösök világversenyéről álmodozik, naponta megküzd a hullámokkal. Hogy eltartsa magát, kénytelen az edzések között egy előkelő szállodában szobalányként dolgozni. Minden gyökeresen megváltozik, amikor híres sportolók érkeznek a szállodába. Matt, a csapat kapitánya olyan jóképű és gazdag, hogy Anna Marie célja többé már nemcsak a hullámok leküzdése lesz.

7) Mamma Mia! /Mamma Mia!, 2008/

Donna (Meryl Streep) sikeres és független nő, szállodát vezet egy kis görög szigeten, és egyedül neveli lányát, Sophie-t (Amanda Seyfried). Elérkezett az ideje, hogy az ifjú Sophie férjhez menjen. Az esküvőre hivatalosak Donna régi barátnői, Rosie (Julie Walters) és Tanya (Christine Baranski), így régi zenekaruk, a Donna és a Dinamók újra összeállhat. Az esküvői készülődés közben Sophie-t leginkább az apja kiléte foglalkoztatja. Úgy dönt, hogy meghív három férfit Donna múltjából, hátha kiderül, ki a vér szerinti apja. Az esküvő napja eseményekkel teli, új szerelmek bimbóznak és régiek elevenednek fel.

Mamma Mia! /Mamma Mia! 2008/

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·