FILMEZZUNK.HU
A Star Wars 9 visszatér a kezdetekhez

A Star Wars 9 visszatér a kezdetekhez

3271

A Star Wars 9 visszatér a kezdetekhez

A Star Wars 9 visszatér a már jól ismert bázisára? Még az is elképzelhető – bár ha titkolózásról van szó, akkor abban a filmes gigaprodukciók alkotói közel verhetetlenek. Ám most mégis úgy néz ki, olyan apró információ látott napvilágot, amiből kikövetkeztethetjük, hol játszódik majd a még cím nélküli 9. epizód, írja a mafab.hu.

A Star Wars 9 visszatér a kezdetekhez

A héten kiderült, hogy a produkció már javában építkezik Angliában, a Cardington Airship Shedsen, vagyis egy elég tágas léghajó-bázison, ahol az 1900-as évek elején a Királyi Légierő léghajókat készített. Mivel nagy területről van szó, az elmúlt évtizedekben számos filmes produkció forgatott itt, többet között itt készült a Star Wars IV. – Egy új remény és a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet néhány jelenete is – és mind a kettőnek a Yavin IV bolygón játszódó történetrészei.

Az új reményben itt épült fel a híres Massassi előörs, vagyis az Egyes Bázis, ahova a lázadók a Birodalom elől elrejtőztek, illetve a bolygó pályáján zajlik a Halálcsillag felrobbantása is. A Zsivány egyes jeleneteiben szintén ide térnek vissza a szereplők, hogy elinduljanak a küldetésükre – így nem lenne nagyon váratlan fordulat, ha a 9. epizódban is ide térnének vissza a rejtekhelyüket vesztett lázadók.

A Star Wars News Net szerint J.J. Abrams Cardingtonban forgatja majd a film egyes jeleneteit, így a hír egyáltalán nem légből kapott. Trevor Monk Star Wars-rajongó és angol léghajó-történész Twitterén osztott meg egy képet a bázisról, ahogy ugyan még nem látszik, de lázas munka folyik. A történész állítása szerint több forrásból is hallotta a hírt, és bár konkrétumokkal nem tud szolgálni, valószínű, hogy a forgatás tényleg itt zajlik majd.

Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet (2016) – Kritika

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·