FILMEZZUNK.HU
Rekordidő alatt lépte át az 1 milliárd dollárt a Bosszúállók 3!

Súlyosabbak a Végtelen háború következményei, mint gondoltuk

2942

Súlyosabbak a Végtelen háború következményei, mint gondoltuk

Figyelem! A hír SPOILERES azoknak, akik nem látták a Bosszúállók: Végtelen háborút! Sokan csak néztek maguk elé dermedten, mikor a Bosszúállók: Végtelen háború drámai végjátéka lezajlott, hiszen Thanos egyetlen csettintéssel elpusztította az univerzum népességének a felét, méghozzá a saját filozófiája szerint azért, hogy megmentsen más bolygókat attól a sorstól, ami az övével történt: a teljes kihalástól. Bármennyire is fájó azonban Doctor Strange, Pókember, Űrlord, Nick Fury és a többiek elporladása, a legújabb információk szerint még sokkal több áldozattal számolhatunk, írja a Puliwood.hu.

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) – Kritika [SPOILERES]

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige a Birth.Movies.Death-nek nyilatkozva megerősítette – ha nem lett volna elég egyértelmű -, hogy Thanos csettintése nem csupán az emberekre és az univerzum különböző fajaira, hanem MINDEN élőlényre, így az állatokra is vonatkozott. Mordálynak tehát hatalmas mázlija volt, hogy megúszta.

Hogy életben maradt hőseinknek – Marvel Kapitánnyal kiegészülve – végül kiket sikerül visszahozni az életbe, az jövőre a Bosszúállók 4-ben kiderül, mindazonáltal ha esetleg sikerül valahogy az időben visszautazva megállítaniuk Thanost, akkor az állatok is megmenekülhetnek. Ezt a verziót bizonyára a PETA is díjazná.

A Marvel kapitány még nagyobb mérföldkő lehet, mint a Végtelen háború?

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · · · ·