FILMEZZUNK.HU

7 szuper film a tökéletes szombat estéhez

4686

Filmajánló szombat estére (07.14)

Húzós hét, hosszúra nyúlt péntek este vagy egyszerűen csak inkább otthon maradnál ma este? Összegyűjtöttünk hét filmet, amikkel biztosan nem fogsz unatkozni, és neked már csak a nasiról kelljen gondoskodnod!

Bolondok aranya (Cool Tv, 18:20)

Ben a világ legpechesebb kincsvadásza. A felesége, Tess belefáradt, hogy a férje házasságuk nyolc éve alatt sikertelenül hajszolta a Királynő Hozományaként elhíresült kincset, amely 1715 óta a tenger fenekén hever. A férjével és az álomkergetéssel való szakítás után Tess fedélzetmester lesz egy luxusjachton. Ugyanekkor Ben biztos nyomra bukkan. Jobb híján fellopódzik exneje új munkahelyére és megpróbálja rávenni Nigel Honeycutt-tot, az unatkozó iparmágnást, hogy együtt induljanak kincsvadászatra. Azt azonban nem köti az orrára, hogy nemcsak ők pályáznak a kincsre.

Bolondok aranya 2008

Pixel (Mozi+, 18:50)

Miután az idegenek félreértelmezik az arcade videojátékokat, háborút indítanak a Föld ellen. Will Cooper elnöknek gyorsan kell cselekednie, és felhívja gyerekkori jó barátját, a 80-as évek videojáték bajnokát, Jules Brennert, hogy vezesse az old-school arcade-játékosokból álló csapatot, és védje meg a bolygót az idegennek szemben.

Pixel (2015)

Én, a séf (Duna Tv, 19:35)

Alexandre Lagarde, a veterán sztárséf komoly konfliktusba kerül Stanislas Matterrel, az étteremcsoport új vezetőjével. Matter arra készül, hogy lecseréli őt egy ifjú, modern séfre, aki a molekuláris gasztronómia megszállottja, mert az sokkal jövedelmezőbb. Első lépésként elkezdi kirúgni Lagarde csapatának tagjait. Ami még rosszabb, Lagarde kezd kifutni az ötletekből, pedig a legnevesebb étteremkalauz kritikusai bármelyik pillanatban feltűnhetnek tesztelni. Kétségbeesésében keresni kezd maga mellé valakit. Egy nap, mintha a szerencse vezérelné oda, találkozik Jackyvel, aki az haute cuisine megszállottja. A szakmát autodidakta módon elsajátító férfi rendkívül tehetséges, de makacs, mint egy öszvér.

Én, a séf (Comme un chef, 2012)

A hihetetlen család (RTL Klub, 20:00)

Mr. Irdatlan szuperhősből kénytelen egy hétköznapi, kertvárosi családapává visszaminősíteni magát, mivel egy mindenlébenkanál rajongója betett a hősök renoméjának. Ugyanis a Mr. Irdatlan szerencsétlenkedése miatt kis híján tömegkatasztrófa történt, és az addig szuperhősüket kedvelő társadalom a sajtó propagandája miatt nem vállalja többet a veszélyt. Így a hősök kénytelenek beilleszkedni az átlagéletbe. Ám egy nap jelentkezik nála egy titkos megbízó, és a parkolópályára tett Mr. Inradtlan, és különleges képességekkel rendelkező családja újra akcióba lendül egy szigorúan bizalmas küldetésben egy távoli szigeten.

A hihetetlen család

A kém (Mozi+, 21:00)

Susan Cooper egy szerény CIA-elemző, aki az íróasztala mögül készíti elő az ügynökség legveszélyesebb küldetéseit. Azonban amikor egyik társa eltűnik, egy másik ügynök pedig lelepleződik, beleveti magát a fegyverkereskedelem világába, hogy megelőzzön egy globális katasztrófát. A nagyszájú és kemény öklű titkosügynök képtelenség megállítani.

TOP15: A legjobb kémfilmek

Anyám nyakán (TV2, 21:25)

Paula (Sarah Jessica Parker) azt a feladatot kapja, hogy csábítsa el Tripp-et (Matthew McConaughey), a srác ugyanis még mindig a szüleinél él, pedig már jócskán elmúlt harminc, és itt lenne az ideje, hogy a saját lábára álljon – például egy csinos lány oldalán. A problémák persze akkor kezdődnek, amikor a lány komolyan beleszeret “ügyfelébe”, akinek esze ágában sincs lemondani a mama főztjéről, és feladni kényelmes agglegényéletét.

Anyám nyakán (2006)

John Rambo (amc, 22:00)

A veterán John Rambo Thaiföldön telepedett le, magányosan él, halászik és kígyóméreggel üzletel. Sarah, egy humanitárius szervezet egy tagja azzal keresi fel a férfit, hogy vezesse át őt és munkatársait az aknáktól hemzsegő határvidéken. A nő célja, hogy gyógyszerekkel és élelemmel lássa el a civilizációtól távol eső törzseket. Rambo először visszautasítja a felkérést, azonban miután tudtára jut,  hogy az önkéneteseket fogságba ejetette a burmai hadsereg, fellángol benne a régi tűz.

Sylvester Stallone 10 legjobb filmje

(Történetek forrása)

//spencer//


Article Tags: · · · · · · ·