FILMEZZUNK.HU
Nemes László új filmje, a Napszállta Velencében fog bemutatkozni

Nemes László új filmje, a Napszállta Velencében fog bemutatkozni

1914

Nemes László új filmje, a Napszállta Velencében fog bemutatkozni

Három jó hírünk is van. Az egyik, hogy Nemes Jeles László (Saul fia) soron következő filmjének már hazai premierdátuma van: szeptember 27. A másik, hogy a filmet a Torontói Filmfesztiválon és a Velencei Filmfesztiválon is bemutatják még premier előtt. A harmadik pedig, hogy egy alig egyperces ízelítőt is kaptunk teaser trailer formájában.

Az eddigi információk szerint 144 percnyi játékidejű filmdráma az I. világháború idején fog játszódni, főszereplője pedig egy Írisz nevű hölgy (Jakab Juli), aki néha szülei kalapszalonjában dolgozik, miután hosszú évek óta tér vissza az Osztrák-Magyar Monarchiába, írja a Puliwood.hu. Egy éjjel ismeretlen férfi keresi fel, a lány bátyja iránt érdeklődik. Írisznek azonban fogalma sem volt egészen addig, hogy van neki egy testvére. Nyomozni kezd, nyomozása azonban nem várt problémákat sodor magával.

A filmben Jakab Juli mellett olyan színészek is tiszteletüket teszik, mint Balsai Mónika, Brill Oszkár, Nagy Zsolt, Czukor Balázs, Fancsikai Péter, Zsótér Sándor, Kormos Mihály, Lázár Kati, Dobos Evelin, illetve Moldován Dorottya. A fentebb látható kis teaser pedig ha nem is fed fel semmit abból, mi vár ránk pontosan, annyit leszűrhetünk, hogy ismét egy vizuálisan magával ragadó művet láthatunk majd.

Van, amiben jobb a Saul fia, mint a Star Wars 7

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·