FILMEZZUNK.HU
TOPLISTA: 8 film, amit nem érdemes kihagyni szeptemberben!

TOPLISTA: 8 film, amit nem érdemes kihagyni szeptemberben!

7399

Mozifilmek – 2018. szeptember

Nagyon erős hónapon vagyunk túl, de legalább ilyen izmos szeptemberre számítunk. Jön az 1987-es Predator folytatása Shane Black rendezésében, Anna Kendrick és Blake Lively párosa egy thrillerben bizonyíthat, az ikonikus komikus, Rowan Atkinson visszatér a véletlenül szupermenő titkos ügynök, Johnny English szerepében, Kevin Hart visszatér az iskolába, míg a harcedzett Jennifer Garner fegyverrel a kezében szolgáltat igazságot. Íme nyolc film, amire érdemes lesz beülni a következő hetekben.

1. Predator – A ragadozó (The Predator)

Az 1987-es sci-fi, a Predator folytatása Shane Black rendezésében. Amikor egy srác felfedezi, hogy visszatért a Földre minden idők leghalálosabb ragadozója, az emberiség csak egy szedett-vedett csapat exkatonára és egy habókos professzorra számíthat.

Magyar mozibemutató: 2018. szeptember 13.
Rendező: Shane Black
Stílus: akció, kaland, horror

2. Egy kis szívesség (A Simple Favor)

Darcey Bell nagy sikerű, briliáns regényéből készült misztikus thriller váratlan fordulataival, stílusos képi világával, feszes tempójával az első perctől az utolsóig fogva tartja nézőjét. Anna Kendrick és Blake Lively párosa remekel Paul Feig, a Női szervek, a Kém és a Koszorúslányok rendezőjének legújabb filmjében, aki ezúttal nem fél megmutatni a sötét oldalát.

Magyar mozibemutató: 2018. szeptember 13.
Rendező: Paul Feig
Stílus: misztikum, krimi, thriller

3. Johnny English újra lecsap (Johnny English 3)

2018-ban az ikonikus komikus, Rowan Atkinson visszatér a véletlenül szupermenő titkos ügynök, Johnny English szerepében. Egy kibertámadás leleplezi az összes aktív angol beépített ügynököt, és az akció kiagyalója további pusztítással fenyegeti a világot. A titkosszolgálat most csak egy emberben bízhat – Johnny Englishben. A jelenleg leszerelt, és egy kis előkészítő iskolában tanító Englisht újra szolgálatba hívják, hogy találja meg a ravasz hackert, és ugorjon fejest az akcióba. Ám ahhoz, hogy a küldetés sikerrel járjon, hősünknek minden képességét latba kell vetnie – és nincs neki túl sok –, mivel itt a múlt analóg módszereinek kell szembeszállniuk a jövő digitális technológiájával…

Magyar mozibemutató: 2018. szeptember 20.
Rendező: David Kerr
Stílus: akció, kaland, vígjáték

4. Keresés (Searching)

Miután eltűnik 16 éves lánya, apja teljes kétségbeesésében a lány laptopján keres nyomokat, amely lánya nyomára vezetne. A film teljes egészében a számítógép képernyőjén játszódik.

Magyar mozibemutató: 2018. szeptember 20.
Rendező: Aneesh Chaganty
Stílus: misztikum, dráma, thriller

5. Esti iskola (Night School)

Egy bolti eladónak remek élete van: karrierje és szerelmi élete is rendben van. Amikor azonban barátnőjének kezét egy látványos parádé keretein belül szeretné megkérni, az eseménye balul sikerül és a bolt teljesen leég. Hősünk nem csügged, ezek után a banki szektorban szeretne elhelyezkedni, de ehhez bizony magasabb végzettség szükségeltetik, mint amivel ő rendelkezik. Nincs más megoldás, felnőtt fejjel kell megszereznie az érettségit az esti iskolában.

Magyar mozibemutató: 2018. szeptember 27.
Rendező: Malcolm D. Lee
Stílus: vígjáték

6. Napszállta

1913 nyara, Budapest – a béke utolsó napjai. Leiter Írisz hosszú évek után tér vissza az Osztrák-Magyar Monarchia sokszínű és nyüzsgő városába. A korán elárvult fiatal lány minden vágya, hogy néhai szülei legendás kalapszalonjában kapjon munkát. Az új tulajdonos, Brill Oszkár azonban elutasítja, és mindenáron igyekszik eltávolítani a városból. Az éj leple alatt egy idegen keresi fel Íriszt, és bátyja hollétét tudakolja tőle – a lány ekkor tudja meg, hogy Leiter Kálmán néven él egy testvére, akinek eddig a létezéséről sem tudott. Írisz nyomozásba kezd, s bátyja után kutatva egyre mélyebbre húzza a város labirintusa. Írisz számára egyedül a tündöklő Leiter Kalapszalon tűnik biztos pontnak, de a ragyogás mögött a legsötétebb titok tárul fel.

Magyar mozibemutató: 2018. szeptember 27.
Rendező: Nemes Jeles László
Stílus: dráma

7. Peppermint – A bosszú angyala (Peppermint)

Riley North, szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt nő igazságot akar, de az elkövetőket – egy befolyásos kartell tagjait – a korrupt bíróság felmenti. Riley nem nyugszik, amíg le nem számol a tettesekkel: vérbeli harcossá képezi ki magát, hogy egytől-egyig kiiktassa a családja haláláért felelős bűnözőket. A mindenre elszánt magányos harcosnak nem csak az alvilág felbőszült embereit, de a rendőrséget, és az FBI ügynökeit is ki kell játszania, hogy kíméletlen bosszúhadjáratát beteljesítse.

Magyar mozibemutató: 2018. szeptember 27.
Rendező: Pierre Morel
Stílus: akció, thriller, dráma

8. Csuklyások – BlacKkKlansman (BlacKkKlansman)

Ron Stallworth volt az első afroamerikai rendőr, akinek sikerült beszivárognia a Ku Klux Klán szervezetébe, ráadásul “karrierje” egész a helyi szervezet vezetőségi posztjáig ívelt.

Magyar mozibemutató: 2018. szeptember 27.
Rendező: Spike Lee
Stílus: életrajzi, krimi, vígjáték

10 kihagyhatatlan film, melyeket épp 20 éve mutattak be

(Történetek forrása)

//Lina//


Article Tags: · · · · · · · · ·