FILMEZZUNK.HU

Újabb csoda az amerikai mozikban

1635

Hétvégi bevételi lista, USA – 2018. augusztus 31. – szeptember 2.

Ismét könnyű győzelmet aratott az amerikai mozikban az aprópénzből forgatott Crazy Rich Asians. A film ezen a hétvégén újabb 22 milliót kaszált, mellyel már 130 millió felett jár, írja a mafab.hu. Hasonló teljesítményre egy 30 milliós büdzséből készült film esetében nagyon rég volt példa az amerikai mozikba. Hogy a film miként teljesít majd a széles nemzetközi piacon, még kérdéses, de a Warner már ezzel az eredménnyel is nagyon elégedett lehet, olyan filmeket utasítva maga mögé, mint a Meg – Az őscápa vagy a Mission: Impossible – Utóhatás.

Crazy Rich Asians / Elképesztő teljesítmény a mozis bevételi toplistákon

Ismét könnyű győzelmet aratott az amerikai mozikban az aprópénzből forgatott Crazy Rich Asians

Előbbi a lista második helyét szerezte meg jócskán lemaradva 10,5 millióval. Jason Statham cápás mozija parádésan futott a nemzetközi terepen, így az összbevételei már megközelítik a fél milliárd dollárt. A MI6 a dobogó harmadik helyén végzett 7 millióval, ami hat héttel a premierje után kimondottan erősnek számít, nem beszélve 650 milliós végösszegről.

Visszafogottan kezdte meg a mozis szereplését Ben Kingsley és  Oscar Isaac náciüldözős drámája, Az Eichmann-hadművelet, mely 6 milliót kalapozott össze ezen a hétvégén. Ahhoz képest, hogy fele annyi moziban mutatták be, mint az első helyet megszerző Crazy Rich Asians, ez az összeg egyáltalán nem számít rossznak. A mezőny további részében nem történt jelentős változás, a hamarosan a hazai mozikban is debütáló Keresés  az ötödik helyen végzett a Barátom, Róbert Gida, az Alfa  és a  Haláli bábjáték.

Amerikai hétvégi bevételi lista:

  1. Crazy Rich Asians – $22,2M / $130,8M
  2. Meg – Az őscápa – $10,5M / $462,8M
  3. Mission: Impossible – Utóhatás – $7M / $647M
  4. Az Eichmann-hadművelet – $6M / $7,7M
  5. Keresés – $5,7M / $12,7M
  6. Barátom, Róbert Gida – $5M / $131,3M
  7. Alfa – $4,4M / $45,6M
  8. Haláli bábjáték – $4,4M / $17M
  9. Csuklyások – BlacKkKlansman – $4,1M / $55,8M
  10. 22 mérföld – $3,5M / $38M

(Sötéttel a frissen bemutatott filmek vannak; első oszlop a hétvégi amerikai bevételt, második oszlop az összbevételt mutatja)

Elképesztően meglepő lista a világ 10 legjobban kereső színészéről

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·