FILMEZZUNK.HU
Air Strike (2018) - Előzetes

Bruce Willis háborús filmmel tér vissza – itt az Air Strike első előzetese

3887

Air Strike (2018) – Előzetes

Jön az Air Strike, amely tele lesz látványos repülős akciójelenetekkel, de úgy tűnik, Bruce Willis itt is unatkozott. Bruce Willis az elmúlt években sokszor igen mellényúlt, amikor filmekről volt szó – jó néhány produkcióját be sem mutatták mozikban, legutóbbi filmje pedig, amely a nagy visszatérést jelenthette volna a számára, nem igazán keltett nagy visszhangot, írja a mafab.hu.

Bosszúvágy után (és a jövőre érkező Üveg előtt) Willist egy háborús drámában, az Air Strikeben láthatjuk, amely a második világháborúban játszódik, és megtörtént eseményeken alapul. Szerepe szerint Willis egy amerikai ezredest játszik, akinek az a feladata, hogy kínai pilótákat képezzen ki a japánok ellen. A kiképzés során szembekerül egy forrófejű pilótával, mindeközben pedig kémek és menekültek csempésznek végig egy kódfejtő gépet a véráztatta országon.

A filmet eredetileg 2015-ben forgatták le 3D-ben, ám nem így fogják bemutatni. A döntés okáról, illetve arról, hogy a stúdió miért várt három évet arra, hogy a filmet bemutassa, nincs bővebb információ, és az első előzetes alapján nem lehet arról szó, hogy a film nem elég látványos vagy cselekményes. A filmben a színész mellett feltűnik Adrien Brody, akire szintén ráfér már egy sikeres film, Liu Ye és a színész lánya, Rumer Willis is – akiről nemrég derült ki, hogy szerepet kapott  Quentin Tarantino gigafilmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban. A Lionsgate október végén mutatja majd be a filmet.

3 Bruce Willis film amiről talán nem is hallottál

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·