FILMEZZUNK.HU
Elképesztően meglepő lista a világ 10 legjobban kereső színészéről

Elképesztően meglepő lista a világ 10 legjobban kereső színészéről

3069

A legjobban kereső színészek

A nők körében beigazolódott a papírforma, Scarlett Johansson a Bosszúállók: Végtelen háborúnak köszönhetően magasan verte a mezőnyt, a férfiaknál azonban nem várt eredmény született, írja a mafab.hu. A Forbes közzétette a 2017 és 2018 júniusa között legtöbbet kereső férfi színészek listáját, melynek első helyezettje kapcsán elsőre jogos lehet az értetlenkedő tekintet, ugyanis az élen nem más végzett, mint George Clooney.

George Clooney

Hogy csinálta ezt a színész-direktor, amikor ebben az időszakban csak egy, közepesen teljesítő rendezése, a  Suburbicon: Tiszta udvar, rendes ház került a mozikba? Nos, a válasz a tequila. Egész pontosan Clooney tequilaüzeme, melytől tavaly év végén vált meg, aminek köszönhetően 239 milliós évet zárt.

A dobogó második fokát Dwayne Johnson szerezte meg, akinek egymást érik a kasszasiker filmjei, a Jumanji: Vár a dzsungelnek és a  Felhőkarcolónak köszönhetően pedig 124 milliót kaszált. A bronzérmes jócskán lemaradva kollégájától Robert Downey Jr. lett, aki 81 milliót tudott összehozni egy év alatt. A 10-es lista utolsó helyét Chris Evans  foglalta el 34 millióval egy bollywoodi szupersztár, Salaman Kahn mögött, de felfért még a listára Adam Sandler,  Akshay Kumar,  Will Smith,  Jackie Chan és Chris Hemsworth.

Hogyan keress 8 percért 10 millió dollárt? Robert Downey Jr. megmutatta

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·