FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobban várt animációs mese 2019-ben

A 10 legjobban várt animációs mese 2019-ben

58293

3. Shrek 5.

A 2001-ben bemutatott Shrek című animációs film a zsáner egyik megkerülhetetlen mérföldköve, ráadásul az egyik legnagyobb közönségsikernek örvendő darab, ami nem a Pixar égisze alatt készült el. A mocsári ogre kalandjainak három évvel később készült folytatása még magasabbra helyezte a lécet, bevételei pedig nem sokkal a bűvös milliárdos álomhatár alatt álltak meg világszerte. A 2007-ben és 2010-ben bemutatott további felvonások is szépen teljesítettek ugyan a kasszáknál, de a filmek minőségében jelentős visszaesés volt érezhető, ami egy időre le is vette a figurát a térképről. A Dreamworks korábbi bejelentése alapján azonban 2019-ben újra visszatérhetünk a mocsárba, a most elkészült forgatókönyv írója, Michael McCullers pedig jól érezte, hogy ugyanazt ötödször előadni már nem lesz elég.

Shrek (2001)

Várható mozibemutató: 2019. ?

2. Így neveld a sárkányodat 3.

Ezúttal egy új, cuki sárkány mutatkozik be. Úgy tűnik, Hablaty és Fogatlan barátsága próbatétel elé kerül, és kemény döntéseket kell meghozniuk annak érdekében, hogy megmentsék az övéiket. Ha a befejező rész hozza a várt szintet, a sorozat az egyik legjobb animációs trilógia lehet.

Várható mozibemutató: 2019. március 1.

1. Toy Story 4

A Disney a közösségi médián keresztül adta a tudtunkra, mikor is várható a népszerű Toy Story széria következő epizódja. Napra pontos dátumot kaptunk, ami szerint több mint egy hónappal a negyedik Avengers mozi után kerülnek megint a főszerepbe a gyerekjátékok. Egészen pontosan 2019. június 21-én, tehát 9 évvel a harmadik részt követően kerülhet mozikba a Toy Story 4. Az eddig felröppent pletykák szerint a negyedik rész nem közvetlen folytatása lesz a Toy Story 3-nak, ami érthető is, hiszen az utolsó kaland végén a játékok új gazdát kaptak Bonnie személyében. Elvileg a Toy Story 4 Woody és Bo Peep szerelmi viszonyára koncentrál majd, annak ellenére, hogy a legutóbbi epizódból a pásztorlányka teljesen kimaradt.

Toy Story 3. (Toy Story 3, 2010)

Várható mozibemutató: 2019. június 21.

A 2000-es évek 10 legjobb animációs meséje

//Spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·