FILMEZZUNK.HU
A Marvel Kapitány már most lekörözte a Fekete Párducot

A Marvel Kapitány már most lekörözte a Fekete Párducot

1746

A Marvel Kapitány már most lekörözte a Fekete Párducot

A múlt héten futott be a jövőre érkező Marvel Kapitány első előzetese, és ahogy az várható volt, a beharangozó felrobbantotta az internetet, írja a mafab.hu. Persze, nézőpont kérdése, máris részletezzük.

A Marvel kapitány első előzetesét 109 milliószor indították el a hivatalos megjelenését követő 24 órában a közösségi oldalakon, jelent meg a Marvel Studios hivatalos Twitter-oldalán. Ez a szám jól mutat annak fényében, hogy a címszereplőt még nem láthattuk a Marvel moziverzumában, ráadásul ez lesz a stúdió első női főszereplős filmje, valamit először foglalhatta el női direktor a rendezői széket, név szerint (társrendezőként Ryan Fleck mellett). Mindenesetre ezzel a számmal a film a Fekete Párducra is rávert 20 millió nézőt, de azon azért meglepődnénk, ha ez a bevételekben is megmutatkozna jövőre. Arról ugyanis ne feledkezzünk meg, hogy a Fekete Párduc anyagilag még a Bosszúállók 3-nál is jobban teljesített az USÁ-ban.

A trailerhez visszatérve, ha nagyobb kontextusban nézzük a számokat, már árnyaltabb lesz a helyzet. A Végtelen háború előzetesét 24 óra alatt például 230 milliószor játszották le, a Thor: Ragnarökét 136 milliószor, ugyanakkor az Amerika kapitány: Polgárháborúét csak “94,7” milliószor. A Marvel Kapitány első előzetesét fentebb tudjátok megnézni. A film 2019. március 3-tól a mozikban.

Fekete Párduc nagyobb szerepet kap a Bosszúállók 4. részében

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·