FILMEZZUNK.HU
Ryan Gosling leverte legfőbb ellenfelét, a másik Ryant

Ryan Gosling leverte legfőbb ellenfelét, a másik Ryant

2034

Ryan Gosling leverte legfőbb ellenfelét, a másik Ryant

A Ryanek harcában Gosling győzött, bár Ryan Reynolds sincs sokkal lemaradva, legalábbis ami a Google-kereséseket illeti, adja hírül a Hello! Canada. A kanadaiak természetesen azért vannak annyira kihegyezve a két Ryanre, mert mindketten kanadai származásúak, és fej fej mellett csináltak fényes karriert Hollywoodban. A felhasználók milliói leginkább arra kerestek rá, hogy a két sztár mennyi idős, milyen magas és honnan származik.

Beindult a goslingspotting Floriában!

A Ryanek vonzereje a családjukra is kiterjed, mert rengetegen keresnek rá Blake Livelyra, Reynolds nejére és Gosling felesége, Eva Mendes is erősen izgatja a rajongók fantáziáját, különösen azért, mert Goslingék sokkal nagyobb távolságot tartanak a nyilvánosságtól, mint riválisa és famíliája.

Ryan Goslingnak már most megelőlegezik az Oscart – legutóbb a Kaliforniai álomért jelölték – Az első emberben (Hazai bemutató: 2018. október 18.) nyújtott alakításáért. Neil Armstrongot formálja meg, az első embert, aki a Holdra lépett. A Kaliforniai álom rendezője, Damian Chazelle jegyzi ezt a produkciót is, akinek célja nem a látványos külsőségek megmutatása volt, hanem azt a verejtékes küzdelmet tárja a nézők elé, amelynek eredményeként sikerrel járt a történelem egyik leglehetetlenebb küldetése.

Új előzetest kapott Ryan Gosling holdraszállásos mozija

(UIP hírek)


Article Tags: · · · · · ·