FILMEZZUNK.HU

10 film vasárnap estére, amik garantáltan felvidámítanak

22450

Filmajánló (10.07.)

Teljesen mindegy, hogy milyen fárasztó lesz a következő heted, mert csupa olyan filmet válogattunk össze neked, amitől azonnal jobb kedvre derülsz! Ha a párod is otthon van, akkor vond be őt is a ma esti nevetés-terápiába.

(1) Amerikába jöttem (18:30, Prime)

Akeem (Eddie Murphy) egy kis afrikai ország hercege, mindene megvan, amire csak vágyhat. Egy valamit azonban nem kaphat meg, ugyanis nem talál olyan nőt, aki csak magáért szereti és nem  pénzéért. Mivel sürgősen meg kéne nősülnie, barátjával együtt Amerikába költöznek, ahol takarítóként helyezkednek el. Akeem reméli, hogy így megtalálhatja az igaz szerelmet…

Amerikába jöttem (Coming to America, 1988)

(2) Superhero Movie (18:45, amc)

Rick Riker (Drake Bell) kész istencsapása, de hát mit lehet várni egy olyan sráctól, akit Albert nagybácsi (Leslie Nielsen) nevelt fel. Azon a napon, amikor feldúlja az állatkert kísérleti laboratóriumát, egy mutáns szitakötő a nyakába harap, s ettől gyökeresen megváltozik az élete. Szuperhőssé válik, és a nagy segítségben romba dönt mindent.

Superhero Movie

(3) Hamupipőke (18:50, Cool Tv)

A klasszikus történet élőszereplős feldolgozása egy árva lányról, aki miután elveszti anyját mostohaszülőkhöz kerül. A házban a lánynak kell elvégeznie minden házimunkát, új nővérei pedig kegyetlenül bánnak vele. Mindeközben a király bált szervez, amire az összes hajadon lányt meghívja, hogy rátaláljon az igazira.

Hamupipőke /Cinderella, 2015/

(4) Az 50 első randi (18:50, SuperTV2)

Az unatkozó playboy, Henry Roth (Adam Sandler) éli vidám mindennapjait a földi paradicsomban Hawaii-on. Könnyed és kellemes életéhez már csak egy nő hiányzik, és Henry sikeresen bele is fut az elbűvölő Lucybe (Drew Barrymore). A csodálatos együtt töltött első nap után azonban Henryt sokként éri a hír, hogy a lány memóriája egy autóbalesetben menthetetlenül megsérült, emiatt semmire sem emlékszik az előző napból. De a szerelem nem ismer akadályokat, így Henry minden nap nekiáll, hogy újra és újra meghódítsa a lányt.

Az 50 első randi (50 First Dates, 2004)

(5) Kapj el, ha tudsz (19:00, Paramount Channel)

A fiatal Frank W. Abagnale (Leonardo DiCaprio) imádja és tiszteli édesapját (Christopher Walken), mert egy jóképű zsivány, akitől nagyon sokat lehet tanulni az emberek, főleg a nők manipulásásáról. Frank szülei válását nem tudja feldolgozni, ezért amikor el kéne döntenie, hogy édesapjával vagy inkább édesanyjával marad, elrohan a döntés elől. Fiatal, nincs szakmája, nincs pénze, mindössze a szélhámosságra való képessége van meg. Jóképű csibész, aki kezdteben csekkeket hamisít, majd beáll a Pan Am légitársaság másodpilótájának, és a levegő James Bondja lesz, de belekóstol az orvosi és ügyvédi karrierbe is. Nem tud sok időt egy helyben tölteni, mert nyomában jár az FBI különleges hamisítási ügyekkel foglalkozó nyomozója, Carl Hanratty (Tom Hanks).

Kapj el, ha tudsz (Catch Me If You Can, 2002)

Van tovább is, lapozz:

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·