FILMEZZUNK.HU

10 film vasárnap estére, amik garantáltan felvidámítanak

22337

(6) Hippolyt (19:10, Viasat3)

Schneider úr a rendszerváltást követő években vált újgazdag polgárrá, szippantóautója szállítmányának révén “csinált aranyat”. De Schneider a megszerzett vagyon ellenére megmaradt egyszerű kisembernek. A megszerzett pénz és a feleség azonban kötelez: “rangot” és mellé arculatot kell szerezni. Schneiderné tehát dönt: ha lakáj a divat, hát nekik is szükségük van lakájra. Hamarosan meg is érkezik Hippolyt, aki már diplomáciai szolgálatban is állott, az elegancia és erkölcstan a kisujjában van, csak ki kéne rázni onnan.

Hippolyt

(7) Richie Rich – Rosszcsont beforr (20:00, RTL II)

Kertjében ott a hullámvasút, a ringlispil még nem jutott eszébe. Ha megéhezik, betér a saját McDonalds üzletébe harapni valamit. Van valami közös ügye Claudia Schifferrel. Õ Richie Rich, a gézengúz milliomos kölyök. Életéből csak egyvalami hiányzik: a barátokat még a legtökéletesebb komornyik sem pótolhatja. Egy elvetemült banditának pont a Richie-vagyonra fáj a foga. Richie szüleit elrabolják, õt, az egyedüli örököst, bérgyilkosok üldözik. A srác élete fenekestül felfordul. De nem hagyja magát. Talán végül igaz barátokat is talál.

Richie Rich - Rosszcsont beforr (Richie Rich, 1994)

(8) Már megint egy dilis amcsi film (20:20, amc)

Úristen, újra itt egy amerikai kamaszokról szóló film. Ebben is van minden, ami ehhez kell: túlfűtött tinédzserek, az iskola menő pasija, és persze a csúnya lány, aki a végére megszépül, és mindenkit levesz a lábáról. Na és persze ott a többi klisé is, amik nem maradhatnak ki egy első osztályú paródiából!

Már megint egy dilis amcsi film

(9) Focus: A látszat csal (20:55, Cool Tv)

Egy veterán svindler (Will Smith) a szélhámosok királya, de ő is arra vágyik, hogy tovább adhassa megszerzett tudását. Úgy dönt, hogy szárnyai alá vesz egy fiatal, csinos nőt (Margot Robbie), de a dolgok egyre bonyolultabbá válnak, miután elkezdenek érzelmeket táplálni egymás iránt. A férfi ekkor teljesen megszakítja a kapcsolatot tanítványával, majd néhány év múlva már külön utakon járva épp ugyanazt az aranyifjút próbálják meg megkopasztani. Csakhogy nem ők az egyedüliek, akik a mesés zsákmányra hajtanak…

Focus: A látszat csal (2015)

(10) Honnan tudod? (22:50, SuperTV2)

Lisa szépen felépített élete romokban hever, amikor kiteszik a softball csapatból. Próbál beilleszkedni a normális életbe, amikor találkozik az önző, nőcsábász baseballjátékossal, Mattyvel. A kezdeti nehézségek ellenére összeköltöznek, amikor a lúzer George képében felbukkan a harmadik. A fickó rossz passzban van, elhagyta a barátnője, anyagilag a csőd szélén áll, az apja ellen meg szövetségi nyomozás folyik. Úgy tűnik, minden széthullik körülötte, ám mégis felettébb vonzó Lisa számára. Ettől kezdve a lány a két pasi között hánykódik, nem tudja, melyik az igazi.

Honnan tudod?

//Lina//

(Történetek forrása)

10 igaz történeten alapuló film 2017-ből, amit látnod kell

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·