FILMEZZUNK.HU

A Bosszúállók 4 lesz a Marvel eddigi leghosszabb filmje?

2024

A Bosszúállók 4 lesz a Marvel eddigi leghosszabb filmje?

Joe Russo nemrég nyitott egy bárt – elvégre a fizetését rendesen kell befektetni – és ennek kapcsán kérdezhették a rajongók az Instagramon. Ám nincs abban semmi meglepő, hogy a Duello nevet viselő bár mellett a közönséget egy fokkal jobban érdekelte a készülő Bosszúállók 4, írja a mafab.hu. A társrendező, aki fivérével, Anthony Russoval készíti a filmet, természetesen nem tért ki a kérdések elől – már ha azok olyanok voltak, amire válaszolhatott. Valaki feltette neki azt a kérdést, hogy milyen hosszú lesz a film, mert eddig a Bosszúállók: Végtelen háború vezeti a listát a maga két óra 40 perces hosszúságával.

A válaszból kiderült, hogy a negyedik rész lehet messze a leghosszabb Marvel-film, ami valaha készült, jelenlegi állapotában ugyanis 3 órás. A rendező persze hozzátette, hogy ez még nem a végleges változat, és ez még alakulhat a munkafolyamat során, jelen pillanatban ugyanis a vágási procedúra felénél járnak. Azt is elmondta, hogy a munka nagy precizitást, odafigyelést és energiát igényel, vagyis relatíve lassan haladnak vele – de már Alan Silvestrivel is dolgoznak a zenén, vagyis szépen lassan összeáll majd minden.

Valóban nem tűnik elképzelhetetlennek vagy érthetetlennek, hogy a filmet ilyen bő lére szeretnék ereszteni, hiszen nem az számít, hogy milyen hosszú egy film, hanem az, hogy leköti-e a nézők figyelmét. A negyedik Bosszúálló-film pedig sok szempontból egy korszak végét jelenti – és egyáltalán nem lehet elítélni a rajongókat azért, hogy a lehető legtöbb időt szeretnék tölteni hamarosan leköszönő, kedvenc karaktereikkel.

Az biztos, hogy a film nem lesz rövidebb, mint az előző rész – úgyhogy készüljön mindenki úgy, hogy egy igazán maratoni filmet kell majd végigülnie a moziban jövő év májusában.

Az Empire szerint a Bosszúállók: Végtelen háború az év filmje

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·