FILMEZZUNK.HU

Bosszúállók 4: Loki visszatér?

3441

Bosszúállók 4: Loki visszatér?

Anthony Russo és Joe Russo nem rég Los Angelesben járt a Bosszúállók: Végtelen háború egyik vetítésén, ami után ottmaradtak egy darabig elbeszélgetni a közönséggel. Mivel a 4. részről nem lehetett kérdezni, a két rendező mindent megtett, hogy a harmadik rész kapcsán minden felmerülő kérdésre, ellentmondásra vagy homályra választ adjanak, írja a mafab.hu.

Tom Hiddleston érdekességek

Az egyik ilyen felmerülő kérdés az volt, hogy Loki vajon tényleg meghalt-e a Végtelen háború elején, vagy csak tetteti, hiszen láttunk már erre példát. A rendezők válasza rövid volt és egyértelmű, miszerint Loki valóban meghalt és kész. Ezzel kapcsolatban egyszer Tom Hiddleston is azt találta mondani, hogy pont Loki halála az, ami megadja a film drámai kezdését, és ami már jelzi a nézőnek, hogy Thanos milyen erős karakter. Nem mellesleg ő is azt mondja, hogy Loki nem tér vissza.

Úgy tűnik tehát, hogy a rajongók nem számíthatnak arra, hogy Loki feltámad – ám a Bosszúállók 4 kapcsán azért felmerül kérdésként, hogy akkor mit keresett a színész a forgatások helyszínén és miért. Azt már majdnem tényként kezelhetjük, hogy a negyedik részben fontos szerepe van az időutazásnak, így lehet, hogy a jelenben vagy a jövőben nem, de a múltban számolhatunk Lokival. Az nem tűnik valószínűnek, hogy a rendezők szándékosan akarnék félrevezetni a közönséget, vagy ilyen egyszerű hazugsággal vennék elejét a további kérdéseknek.

Arra viszont, hogy pontosan megtudjuk, ki éli túl a Thanosszal való végső leszámolást, ki tér vissza a halálból és ki az, aki már sosem fog, még egy évet kell várnunk, amíg a Russo testvérek elkészülnek az utómunkával.

A Bosszúállók 4 lesz a Marvel eddigi leghosszabb filmje?

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·