FILMEZZUNK.HU
Pusztító (Destroyer, 2019) - Előzetes

Végső előzetesen Nicole Kidman bosszúfilmje, a Pusztító

2858

Pusztító (Destroyer, 2019) – Előzetes

Azt figyeltem meg, hogy az emberiség hajlamos arra, hogy elfelejtse, Nicole Kidman egy kiváló, hatalmas tehetséggel rendelkező színésznő. Ahhoz pedig, hogy ezt sokan ismételten felismerjék arra van szükség, hogy mindenféle szépítő smink nélkül, glamúrtól megtisztultan, hétköznapi lepukkantsággal jelenjen meg a mozivásznon, írja a puliwood.hu. Vagy kicsivel nagyobb orral, ahogy tette azt az Órák című filmben. Emberek, Kidman ugyanígy kiváló volt a Tágra zárt szemekben, a Dogville-ben, valamint a Hatalmas kis hazugságokban is! Mindezt figyelembe véve nagyon úgy tűnik, hogy a Pusztító oda kerül pályafutásának legjobbjai közé.

A Pusztító Karyn Kusama legújabb rendezése (aki a remek Invitationt, valamint a Jennifer’s Body-t is rendezte), mely egy rendőrnő kálváriáját mutatja be. A rendőrnő (Kidman alakításában) egy rablóbandát próbál lefülelni, miközben saját problémás múltjával és hibáival is konfrontálódni kényszerül.

Az előzetes egy rendkívül erőteljes film ígéretét kelti, amely kivívhatja mind a drámaibb alkotások, mind pedig a kőkemény zsarufilmek kedvelőinek elismerő csettintését, ezen kívül a különböző dicsérő kritikákból kivágott idézetek mind arra engednek következtetni, hogy az alkotók igazán nem bánnák, ha majd egy-két nagyobb díjjal is megdobnák őket.

10 legjobb Nicole Kidman film, amit mindenképpen látni kell

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·