FILMEZZUNK.HU

10 film, amiért érdemes lesz moziba menni januárban

15535

Mozifilmek – 2019. január

A jövőhéten beköszöntő január is bőven tartogat számunkra mozis élményeket, így ebben a hónapban is érdemes lesz a széles vászon elé ülni. Ajánlónkban a hónapban debütáló filmeket gyűjtöttük csokorba. A lista bemutatás időrendjébe van állítva!

1. Creed 2. (Creed II)

Adonis Creed élete az egyensúly kereséséről szól magánélete és sportolói pályája között. A bokszoló élete meccsére készül, és egy olyan ellenféllel kell szembenéznie, aki meghatározó szerepet töltött be múltja, és ezzel együtt jelene alakulásában. Rocky Balboa azonban ismét ott áll az oldalán, hogy együtt fedezzék fel, mi is az, amiért valóban érdemes harcolni, és azt, hogy a családnál nincs fontosabb dolog az életben. A Creed II visszatérést jelent az alapokhoz, az újrafelfedezése annak, mi teszi a bajnokot bajnokká, és annak, hogy mehetsz bárhová, a múltad elől úgysem tudsz elmenekülni.

Magyar mozibemutató: 2019. január 3.

2. Destroyer (Destroyer)

Erin Bell (Nicole Kidman) a los angeles-i rendőrség nyomozója, akinek fiatalon be kellett épülnie egy kaliforniai sivatagi banda tagjai közé. Az akció tragikus végkimenetellel zárult. Most, évekkel később, a banda vezetője újra feltűnik a színen, így Erinnek fel kell vennie régi álcáját és leküzdve a múlt démonjait újra beépülnie a banda tagjai közé.

Magyar mozibemutató: 2019. január 3.

3. A csempész (The Mule)

Earl Stone (Clint Eastwood) már 80 felett jár, és nyugdíjas éveiben nyomorognia kell. Nemcsak hogy pénze nincs, de az élete romokban, magányos és a kertész munkáját is el akarják venni. Kénytelen-kelletlen elfogadja azt a munkát, amelyről kezdetben még nem tudja, mi is valójában. A mexikói drogkartellnek kell kábítószert csempésznie.

Magyar mozibemutató: 2019. január 10.

4. Kurszk (Kursk)

A valós eseményeken alapuló film a K-141 Kursk tengeralattjáró katasztrófájának igaz történetét meséli el. Miközben a legénység a túlélésért küzd, a családjaik kétségbeesett küzdelmet folytatnak, hogy élve a felszínre juthassanak szeretteik, csakhogy a kormány és a politika nemtörődömsége súlyos akadályokat gördít eléjük.

Magyar mozibemutató: 2019. január 17.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·