FILMEZZUNK.HU

10 film, amiért érdemes lesz moziba menni januárban

15530

8. The Front Runner (The Front Runner)

Gary Hart (Hugh Jackman), Colorado szenátora 1987-ben indul a demokraták színeiben az elnökválasztáson. Az intelligens, karizmatikus és idealista férfi hamar népszerűvé válik a fiatal választók köreiben, és minden esélye megvan, hogy a Fehér Házba kerüljön. Mindez azonban összeomlik, amikor Hart szenátorról kiderül egy botrányos dolog és a médiafelhajtás azzal fenyeget, hogy nem csak a karrierjét, de magánéletét is tönkreteszi.

Magyar mozibemutató: 2019. január 24.

9. Vihar előtt (Serenity)

A Vihar előtt az Oscar-jelölt író-rendező Steven Knight és az Oscar-díjas producer Greg Shapiro filmje, főszerepben az Oscar-díjas Matthew McConaughey-vel és Anne Hathaway-jel. A film főhőse egy rejtélyes halászhajó-kapitány, akit egy kis karib-tengeri szigeten utolér a múltja, és azon kapja magát, hogy fenekestül felfordult az élete.

Magyar mozibemutató: 2019. január 31.

10. Két királynő (Mary Queen of Scots)

Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája. Mária 16 évesen francia királyné lesz, majd 18 évesen megözvegyül, és ellenáll a nyomásnak, hogy újból férjhez menjen. Ehelyett visszatér szülőföldjére, Skóciába, hogy visszakapja jogos trónját. Ám Skócia és Anglia az ellenállhatatlan I. Erzsébet uralma alá tartozik. A két fiatal királynő egyszerre bűvöli el és félemlíti meg egymást. Riválisok a hatalomban és a szerelemben is, és női uralkodók a férfiak világában, ezért el kell dönteniük, hogyan játsszák le a játékot, melynek neve: házasság kontra függetlenség. Mária elhatározza, hogy nem lesz bábfigura, és kinyilvánítja igényét az angol trónra, fenyegetve ezzel Erzsébet hatalmát. Árulás, lázadás és összeesküvések veszélyeztetik mindkét udvarban a trónt – és változtatják meg a történelem menetét.

Magyar mozibemutató: 2019. január 31.

A legjobb 20 mozifilm 2018-ban, ami kiemelkedett az átlagból!

//Spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·