FILMEZZUNK.HU
Star Wars: Az utolsó Jedik (2017) - Érdekességek

Ekkor veszi fel a fonalat a Star Wars IX. epizódja

1588

Ekkor veszi fel a fonalat a Star Wars IX. epizódja

A hét pecsétes titokként őrzött Star Wars IX. része körül még mindig hatalmas a titkolózás, azonban szerencsére lassan kezd megtörni a jég, írja a Puliwood.hu. J.J. Abrams már Az ébredő Erő kapcsán is nyilvánvalóvá tette mindenki számára, hogy nála jobban senki nem ért ahhoz az álomgyárban, hogy az utolsó utáni pillanatokig titokban tartson szinte bármit, ami az általa rendezett mozival kapcsolatos. Hiába az erőfeszítések, olykor egy-egy apró információ morzsa azért kiszabadul a gondosan lezárt széfből, így ezúttal arra derült fény, hogy a IX. epizód történései pontosan mikor is veszik majd fel a fonalat a rajongókat a mai napig igencsak megosztó Az utolsó Jedik után.

A Star Wars 9 visszatér a kezdetekhez

Az Empire magazin legfrissebb száma egy terebélyes cikkben vette górcső alá a jövő év legnagyobb filmes durranásait, ahol természetesen a Star Wars sem maradhatott ki, így derült fény arra, hogy a IX. epizód feltehetőleg egy évvel Az utolsó Jedik után játszódik majd, ami nem lenne meglepő húzás, hiszen legutóbb mind az Ellenállás, mind pedig az Első Rend komoly veszteségeket könyvelhetett el magának.

A Finnt alakító John Boyega már májusban elkezdett utalgatni erre az időugrásra, hiszen néhány kiszivárgott kulisszák mögötti fotón jól kivehető volt, hogy a karakter kissé megnövesztette a haját, ami, mint tudjuk nem megy egyik napról a másikra. A Skywalker sagát végleg lezáró Star Wars IX. J.J. Abrams rendezésében 2019. december 20-án mutatkozik be a mozikban.

Iszonyú drága lesz a Disney Star Wars-tévésorozata

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · · · · ·