FILMEZZUNK.HU
Fergeteges vígjátékok nehéz helyzetekre

10 fergeteges vígjáték, mely garantáltan felvidámít, ha rossz napod van

61780

Fergeteges vígjátékok nehéz helyzetekre

Alábbi összeállításunkban olyan vígjátékokkal találkozhatsz, melyek garantáltan felvidámítanak, ha rossz napod van. Nem is húzzuk az írást, következzék tíz nagyszerű vígjáték!

1. “Ha egyszerűen csak kiborítottak” – Doktor Szöszi (2001)

Warner, az elsőéves hardvardi egyetemista harmincéves korára szeretne szenátor lenni, ezért aztán nem egy Marilynt, hanem egy Jackie-t keres feleségnek. Faképnél hagyott barátnője, Elle (Reese Witherspoon) ettől legalább annyira kiborul, mint egy kitett kutyus. A bájos szőkeség kétségbeesetten elkezdi tömni magába a csokiparányt. A kollégiumban lakó cicababák azonban magukkal viszik szegény bánatos lányt egy francia manikűrre. A szépségszalonban aztán felpörög a hangulat, és a lány elhatározza, hogy vissza fogja hódítani szerelmét, mégpedig úgy, hogy ő is jelentkezik a Hardvardra. Az úszómedence szélén Martinit szopogató papája elborzad a döntésén: “A Harvard unalmas, száraz embereknek való.” A videokazetta azonban, amit Elle beküld az egyetemnek, felkelti az oktatási intézmény érdeklődését, és Bel Air szépe felvételt nyer az egyetemre.

Doktor Szöszi (2001)

2. “Amikor harcolsz a hétvégi rossz emlékek ellen” – Másnaposok (2009)

Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében: ezért szokták boldog vőlegények és még boldogabb haverjaik alaposan elbúcsúztatni a legényéletet. A Las Vegas minden kocsmájában, bárjában és egyéb mulatóhelyén megfordult cimboratársaság olyannyira jó munkát végez, hogy másnap reggel kénytelenek rádöbbenni: valahol útközben elveszítették az ifjú férjjelöltet. Kétségbeesett nyomozásba kezdenek. Szerencsére, az előző napi dorbézolásról maradt néhány nyom: egy tigris a fürdőszobában, egy csecsemő a cipősfiókban és Mike Tyson a nappaliban. Ezek és homályos emlékeik segítségével igyekeznek bejárni előző éjszakájuk minden állomását: mire kezdődik az esküvő, elő kell keríteniük a köddé vált vőlegényt!

Ed Helms érdekességek

3. “Ha felhúzott a főnököd” – Förtelmes főnökök (2011)

A három barát ugyanattól a problémától szenved: főnökeik egyre inkább akadályozzák boldogságukat, minden tervüknek útjába állnak. A megoldásokat keresve mindhárman amellett döntenek, hogy egyszerűbb lenne az életet a parancsosztók nélkül. Elindul a tervezgetés, miként lehetne eltenni láb alól a főnököket.

Förtelmes főnökök (2011)

4. “Ha a szobatársad felidegesített” – Bébi mama (2008)

Kate Holbrook (Tina Fey), a sikeres szingli üzletasszony régóta a magánélet elé helyezi a karriert. Ám 37 évesen végre úgy dönt, gyermeket szeretne. A terv azonban gellert kap, amikor kiderül, hogy Kate esélye egy saját gyermekre millió az egyhez. Ám az elszánt Kate nem tántorodik el, hanem “kiadja” a terhességet egy dél-philadelphiai prolilánynak, Angie Ostrowiskinek. Miután megtudja az adoptációs központ fejétől, hogy Angie (Amy Poehler) teherbe esett, Kate átvált fészekrakó üzemmódba: könyveket olvas, bababiztosra alakítja lakását, és keresni kezdi a legjobb óvodákat. Ám a főnöknő jól szervezett stratégiája a feje tetejére áll, amikor a bébi mamája felbukkan nála, mert nincs hol laknia. Egy fékezhetetlen erő találkozik egy mozdíthatatlan tárggyal, amikor Kate megpróbál a vibráló Angie-ből tökéletes kismamát faragni. A csatározások közepette rájönnek, hogy két család létezik: amelyikbe beleszületsz, és amit alapítasz.

Bébi mama (2008)

5. “Ha minden a feje tetejére állt” – Bridget Jones naplója (2001)

A harmincas szingli Bridget Jones (Renée Zellweger) nem elégedett magával. Újévi fogadalmat tesz, miszerint leszámol rossz szokásaival, és rendbe szedi az életét: leszokik a cigiről és az italról, elkerüli a bajos pasikat, és végre talál magának valakit, akivel boldog tud lenni. A dolog azonban nehezebben indul, mint gondolná. Bridgetnek sok megpróbáltatást kell kiállnia, míg végre rájön, ki is való igazából neki.

Bridget Jones babát vár - Bridget Jones's Baby 2016

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·