FILMEZZUNK.HU
Ad Astra - Út a csillagokba (2019) - Előzetes

Piszkosul erős előzetest kapott Brad Pitt sci-fije!

1081

Ad Astra – Út a csillagokba (2019) – Előzetes

Megérkezett a Brad Pitt főszereplésével készült Ad Astra első előzetese. Több, mint három éve már, hogy hivatalosan bejelentették Brad Pitt új sci-fijét, ami érthetően sokakat lázba hozott, egyrészt, mivel a színészt ugyanis legutóbb a kétezres években láthattuk ilyen zsánerű filmben, másrészt pedig a sci-fi műfajának soha korábban nem tapasztalt népszerűsége miatt.

A forgatás a bejelentést követő évben le is zajlott, ennek azonban már két éve, azóta pedig igen ritkán hallhattuk a filmről, leginkább csak akkor, amikor a stúdió különösebb indoklás nélkül újra és újra módosította a premierdátumot. Ha azonban ezúttal hihetünk nekik, úgy már csak szeptemberig kell várniuk a hazai mozizóknak, hogy beülhessenek a filmre.

A történet főszereplője Rory McBride (Brad Pitt), egy mérnök, ha csillagközi utazásra indul, hogy felkutassa eltűnt apját (Tommy Lee Jones), aki két évtizede indult kutató expedícióra a Neptunra. Azóta azonban senki sem hallott róla. A film rendezői székét Az éjszakai urai direktora, James Gray foglalhatta el, Pitt és Jones mellett a további szerepeket Donald SutherlandRuth NeggaJohn Finn és Jamie Kennedye alakítják. Az  Ad Astra – Út a csillagokba  szeptember 19-től látható a hazai mozikban.

A 15 legjobb sci-fi, ami a csillagok között játszódik

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·