FILMEZZUNK.HU
Dolemite is My Name (2019) - Előzetes

Újra a vásznon! Előzetest kapott Eddie Murphy legújabb filmje!

1079

Dolemite is My Name (2019) – Előzetes

Eddie Murphy élete formájában! 13 évvel a Dreamgirls után Eddie Murphy visszatér a hetvenes évekbe a Craig Brewer rendezésében készülő Dolemite Is My Name-ben, melyhez befutott az első hivatalos trailer.

A legfontosabb dolog, amit tudatosítani kell, hogy ez az ő projektje, ő akarta elmesélni Rudy Ray Moore történetét” – mondta a rendező az Oscar-jelölt Murphyről, akivel nem mellesleg hamarosan ismét együtt fog dolgozni az Amerikába jöttem 2 forgatásán.

Nagyszerű, tiszteletteljes kapcsolat alakult ki köztünk. Másrészt, a belemet ki akarom dolgozni, hogy újra a nagyvásznon láthassam, miközben azt teszi, amihez a legjobban ért” – folytatta.

A film cselekménye Rudy Ray Moore, az úttörő humorista és rapper életét dolgozza fel, aki obszcén, kung-fu hős és rendkívül humoros alteregójának, Dolemite-nak köszönhetően a 70-es évek valóságos jelenségévé vált. Murphy mellett a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Wesley SnipesKeegan-Michael KeyChris RockCraig Robinson és Kodi Smit-McPhee. A Dolemite Is My Name idén ősszel debütál a Netflixen, az első előzetest idelent nézhetitek meg.

A 10 legjobb Eddie Murphy film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·