FILMEZZUNK.HU
Filmajánló – 2019. november

TOPLISTA: 7 film, amit mindenképpen látnod kell novemberben!

22252

Filmajánló – 2019. november

Aligha érhette panasz a forgalmazókat az elmúlt hónapok premierfilmjeinek változatosságát illetően, és ez novemberben sem lesz másként. Vígjátékok, akciófilmek és blockbuster várományosok hamarosan a hazai mozikban. Következzék hét film, amire érdemes lesz beülni a következő hetekben.

1) Álom doktor (Doctor Sleep)

Stephen King végre megírta kultikus regénye, A ragyogás folytatását, amely még szerinte is „túl félelmetes” lett. A filmváltozat világsztárokat vet be, és szintén nem takarékoskodik a rémülettel.

Magyar mozibemutató: 2019. november 7.
Rendező: Mike Flanagan
Stílus: horror, thriller

2) Múlt karácsony (Last Christmas)

Kate egy fiatal nő, aki sorban hozza meg a rossz döntéseket. Milyen volt a legutóbbi randevúja? Elfogadott egy állást, így egy áruházban ő lett Télapó egyik manója. Kisülhet ebből még bármi jó? Amikor Kate az áruházban megismerkedik Tommal, az élete új irányt vesz. Mégis úgy érzi, hogy mindez túl jó ahhoz, hogy igaz legyen.

Magyar mozibemutató: 2019. november 7.
Rendező: Paul Feig
Stílus: romantikus, vígjáték

3) Midway 

Roland Emmerich, A függetlenség napja rendezője ezúttal egy érdekfeszítő történelmi akció-drámával tiszteleg a második világégés döntő fontosságú összecsapásában harcoló katonák előtt. Filmjében olyan színészóriásokat sorakoztat fel, mint Woody Harrelson, Patrick Wilson, Ed Skrein, Luke Evans, Mandy Moore, Dennis Quaid, Aaron Eckhart, és Nick Jonas.

Magyar mozibemutató: 2019. november 7.
Rendező: Roland Emmerich
Stílus: történelmi, háborús, akció, dráma

4) Charlie angyalai (Charlie’s Angels)

Elizabeth Banks rendezte a legújabb Charlie angyalai filmet. Filmjében Charlie Townsend immár egy nemzetközi hálózatot épített ki, és számos angyali csapata dolgozik több országban a legveszélyesebb ügyeken Bosley vezetése alatt. Az Evan Spiliotopoulos és David Auburn írta filmben Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Blainska ölti fel az angyalok gúnyáját, hogy a világ megmentésére induljon.

Magyar mozibemutató: 2019. november 14.
Rendező: Elizabeth Banks
Stílus: kaland, akció, vígjáték

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · ·