FILMEZZUNK.HU

Megérkezett a nagyobb és hosszabb második előzetes a The Mandalorianhez

3015

The Mandalorian (2019) – Előzetes

A november 12-én, a Disney+-on debütáló szériában szerepel még a Deadpoolból ismert Gina Carano, a Breaking Bad egyik nagy gonosza, Giancarlo Esposito, és számos más, sorozatokból ismerős színész is. A cselekmény egyik fő helyszíne a Tatooine lesz. A többiről meséljen a trailer:

Az előzetest elnézve Jon Favreau showrunner tökéletesen megteremtette azt a western-hangulatot, ami elvárható egy a galaxis peremvidékén élő fejvadász történetét bemutató alkotástól. Azt már mindenki kívülről tudja, hogy a sorozat november 12-én indul el a szintén aznap rajtoló Disney+ streamingszolgáltatón, és mivel ettől a naptól kereken két hét választ el minket, ideje volt egy utolsó nagy előzetesnek a kedvcsinálás maximumra járatása miatt.

A VI. rész, A Jedi visszatér és a VII. rész, Az ébredő Erő közötti években (tehát még az új hatalmi centrumot képviselő Első Rend megalakulása előtt) játszódó széria egy morálisan abszolút megkérdőjelezhető, magányos fegyverforgatót állít középpontba, aki olyan körülmények között keresi a kenyérre valót, ahová az Új Köztársaság keze már nem ér el. A páncélt viselő Pedro Pascalon túl láthatjuk Carl Weathers, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Werner Herzog és Taika Waititi karaktereit is – utóbbi a szintén halálos fejvadászként elhíresült IG-11 droidot kelti életre.

Star Wars: Skywalker kora – végső előzetes

(Forrás: gamestar.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·