FILMEZZUNK.HU
Filmajánló – 2019. november

TOPLISTA: 7 film, amit mindenképpen látnod kell novemberben!

22367

5) Az aszfalt királyai (Ford v. Ferrari)

Caroll Shelby és Ken Miles, az autóversenyzés királyai együtt küzdenek meg egy vállalati beavatkozással, a fizika örök törvényeivel és saját belső démonjaikkal, hogy a Forddal kooperációban megalkothassák azt a versenyautót, amely legyőzheti az Enzo Ferrari autóit egy nem kisebb eseményen, mint az 1966-os Le Mans-i 24 órás verseny.

Magyar mozibemutató: 2019. november 14.
Rendező: James Mangold
Stílus: sport, akció, dráma

6) Jégvarázs 2. (Frozen 2)

Miért született Elsa mágikus erővel? A válasz, mely az egész királyságra fenyegetést jelent, kísérti Elsát, ezért barátaival, Kristoffal, Olaffal, Svennel és húgával, Annával egy veszélyes és felejthetetlen kalandra indulnak. A Jégvarázsban Elsa még attól tartott, hogy túl hatalmas erővel rendelkezik, most azonban csak abban bízhat, hogy ez az erő elég ahhoz, garantálja a békét otthonuk számára.

Magyar mozibemutató: 2019. november 21.
Rendező: Chris Buck, Jennifer Lee
Stílus: animációs, kaland

7) Tőrbe ejtve (Knives Out)

Rian Johnson a krimi koronázatlan királynőjének stílusát idéző klasszikus bűnügyi filmmel rukkol elő. A főbb szerepekben olyan díjnyertes filmcsillagok remekelnek, mint Daniel Craig, Christopher Plummer, Chris Evans, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Ana de Armas. Mozipremier 2019 novemberében.

Magyar mozibemutató: 2019. november 28.
Rendező: Rian Johnson
Stílus: krimi, vígjáték, misztikus

10 legjobb buddy cop film, amit feltétlen látnod kell

(Történetek forrása)

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · ·