FILMEZZUNK.HU

Előzetest kapott Nicolas Cage új horrorfilmje!

1113

Color Out of Space (2019) – Előzetes

A Mandy – A bosszú kultuszát is tető alá hozó produkciós cég, az RLJ Entertainment újabb őrült filmet készített Nicolas Cage főszereplésével. Az H.P. Lovecraft 1927-es novelláját feldolgozó Color Out of Space-nek már előzetese is van. Mutatjuk:

A filmben egy család farmján különös meteor ér földet, ami azután felforgatja az addig nyugodt életüket. A lilán ragyogó kődarabbal együtt érkező földönkívüli organizmus ugyanis megfertőz mindent és mindenkit, amivel és akivel csak kapcsolatba kerül. A bizarr vírus hamar elterjed – előbb csak a farmon, azután az egész környéken.

A kozmikus rémálomként jellemzett sci-fi-horrort a dél-afrikai filmes, Richard Stanley (Porforgatag) rendezte, aki Scarlett Amaris társforgatókönyvíróval (Bizarr színház) együtt adaptálta Lovecraft sztoriját. Nicolas Cage a családfőt játssza, a felesége szerepében Joely Richardsont (Vörös veréb) láthatjuk majd, gyerekeiket pedig Madeleine Arthur (Nagy szemek) és a The OA színésze, Brendan Meyer alakítják. A Color Out of Space 2020. január 24-én fog debütálni.

A 12 legjobb Nicolas Cage film, amit mindenképpen látnod kell


Article Tags: · · · · · · · · ·