FILMEZZUNK.HU
Jeff Bridges 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

Jeff Bridges 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

14657

6. Őrült szív (2009)

Bad Blake, a hajdan népszerű countryénekes önpusztító életet él. A lecsúszott férfi állandóan piál és dohányzik, az orvosa szerint nem sok ideje van hátra, ha így folytatja. A magánélete is széthullott, több felesége is elhagyta, a felnőtt fiát pedig gyerekkora óta nem látta. Fellépésre is már csak a barátja kocsmájában van lehetősége. Itt találkozik az újságírónővel, Jeannel, aki interjút szeretne vele készíteni. Kapcsolatuk hamarosan túlnő az interjún, a nagy korkülönbség ellenére szerelem szövődik közöttük. A nő Blake-hez költözik a kisfiával. Vajon Blake-nek sikerül egyenesbe hoznia félresiklott életét?

Őrült szív (2009)

Tudtad, hogy…?

… Jeff Bridges Oscar-díjat kapott az alakításáért, de nem szánt kiemelt helyet a szobornak, sőt, állítólag azt sem tudja, hol van?

5. A préri urai (2016)

Texasban olykor elmosódik a határ a becsületes emberek és a törvényen kívüliek között. Toby, az elvált apa jobb életet szeretne a fiának, az indulatos Tanner viszont most szabadult a börtönből. A két testvér összefog, hogy megmentsék a családi gazdaságot, amire egy lejáró követelés miatt a bank rá akarja tenni a kezét. Toby és Tanner sajátos és veszélyes módját választják a pénzszerzésnek, rablásokból akarják megszerezni a hiányzó pénzt. Hamarosan nyomukba ered egy könyörtelen Texas Ranger.

A préri urai (2016)

Tudtad, hogy…?

… bár a filmben Chris Pine alakítja Ben Foster öccsét, a valóságban ő az idősebb két hónappal?

4. Vágta (2003)

Az élet lóverseny. E film három főszereplőjének biztosan az: számukra a lovi kárpótlás mindenért, amit elvesztettek, és jutalom mindazért, amit sosem nyertek meg. Egy karrierje mélypontjára kerülő zsokét, egy szörnyű tragédiákból kilábaló milliomost és egy öregedő cowboyt egymás mellé sodor a véletlen: egy a versenyzéshez túl alacsony ló körül találkoznak, és egy elvarázsolt pillanat megérteti velük, hogy ez a ló megváltoztathatja az életüket. Mert különleges. A különleges ló és a különleges emberek találkozásából aztán olyan fantasztikus események következnek, amelyek nem csak a lóversenyre járók számára válnak emlékezetessé…

Vágta (Seabiscuit, 2003)

Tudtad, hogy…?

… az Universal Pictures stúdió 120. forgalmazott filmje?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·