FILMEZZUNK.HU
Jake Gyllenhaal legjobb filmjei

10 film, amiért imádjuk a szülinapos Jake Gyllenhaal-t!

18824

3. Az utolsó műszak (End of Watch, 2012)

Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) és Mike Zavala (Michael Peña) Los Angeles-i rendőrök. Veszélyes környékeken járnak nap mint nap, és tisztában vannak azzal, hogy munkájuk során csak egymásra számíthatnak. Igaz barátság alakul ki köztük, mely jócskán túlmutat munkájukon.

Az utolsó műszak (End of Watch, 2012)

Tudtad, hogy…?

… a film kedvéért a két főszereplő 5 hónapig részt vett a Los Angeles-i rendőrök munkájában?

2. Mélyütés (Southpaw, 2015)

Billy ’The Great’ Hope (Jake Gyllenhaal), az éppen regnáló világbajnok bokszoló kiváló pályafutást tudhat maga mögött. A sportoló kiegyensúlyozott karrierje és családi élete azonban egy pillanat alatt megbomlani látszik, amikor felesége (Rachel McAdams) tragikus hirtelenséggel életét veszti egy balesetben. Billy egyre jobban lesüllyed, egy időre még gyermeke felett is elveszti a felügyelet jogát. Eljött az idő, hogy visszatérjen a ringbe, hogy visszanyerje a becsületét és megmaradt családját.

Mélyütés 2015

Tudtad, hogy…?

… eredetileg Eminem alakította volna a főszerepet? Már el is kezdődtek a munkálatok, amikor a project parkolópályára került, mert Eminem a zenei karrierjére akart koncentrálni. Ezután került a főszerep Jake Gyllenhaal-hoz.

1. Fogságban (Prisoners, 2013)

Keller Dover boldog családapa, feleségével épp hálaadási ebédre mennek barátaikhoz, a Birch házaspárhoz. Anna Dover és Joy Birch nagyon jó barátnők, és hajlamosak elkószálni a szülői tekintetek elől. A két fiatal lány már órák óta nem tért vissza egy sétáról, szüleik pedig sehol nem találják őket, így végül a rendőrséget is kihívják. A helyszínre érkező nyomozó az egyetlen nyomon elindulva letartóztatja a közelben parkoló gyanús lakókocsi sofőrjét, akit kellő bizonyítékok híján szabadon kell engednie. Keller Dover saját kezébe veszi az irányítást, csak egy cél lebeg a szeme előtt: megtalálni az embert, aki számára mindennél fontosabb.

Fogságban (Prisoners, 2013)

Tudtad, hogy…?

… a nyomozó, Loki nevét egy norvég mitológiai szereplő is inspirálta? A mitológia szerint Loki állhatatosan oltalmaz egy gyermeket egy óriástól, Skrymirtől.

A 10 legjobb katasztrófafilm, amit mindenképpen látnod kell

(Történetek és érdekességek forrása)

//Spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·