FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb film Samuel L. Jackson szereplésével

A 10 legjobb film Samuel L. Jackson szereplésével

28302

6. Nincs alku (The Negotiator, 1998)

Danny Roman (Samuel L. Jackson) remek rendőr, aki a kiváló tárgyalóképességéről ismert. Most azonban gyilkossággal és sikkasztással vádolják. Danny szeretné tisztázni magát, de ehhez időt kell nyernie, és fel kell hívnia magára a figyelmet. A férfi merész lépésre szánja el magát, de a végsőkig meg van győződve az igazáról. Ennek érdekében túszokat ejt, és azt követeli, hogy a másik kerület hasonlóan tisztelt közvetítőjét küldjék ki tárgyalni.

Nincs alku (The Negotiator, 1998)

Tudtad, hogy…?

… a főszerepet eredetileg Kevin Spacey játszotta volna, a másik tárgyalót pedig Sylvester Stallone? Amikor Stallone lemondta a szerepet Spacey úgy döntött, inkább Chris Sabian szerepét fogja eljátszani.

5. Jackie Brown (1997)

Ordell, a fegyverkereskedő úgy dönt, befejezi az illegális ügyleteit, és nyugdíjba vonul, hogy kiélvezze a vagyonát.  Egy utaskísérőt, Jackie Brownt bízza meg, hogy csempéssze haza a pénzét. Időközben az FBI is rászáll az ügyre, és ahogy szorul a hurok, kiderül, hogy Jackie nem csak két kapura játszik, hanem megvannak a saját céljai is, melyeket egy óvadékügynökkel szövetkezve kíván elérni.

Jackie Brown (1997)

Tudtad, hogy…?

… Samuel L. Jackson ötlete volt, hogy a karakterének hosszú hajfonata és pajesza legyen?

4. Sebezhetetlen (Unbreakable, 2000)

David Dunn (Bruce Willis) egy szörnyű vonatbalesetet él túl egyetlen karcolás nélkül. A biztonsági őrnek nem ez az első ilyen esete: voltaképpen soha nem szenvedett semmilyen egészségügyi problémától, soha nem sérült meg komolyabban. A különös képregénygyűjtő, Elijah Price (Samuel L. Jackson) szerint – aki a baleset után Dunn nyomába szegődik – mindez nem egyszerűen a véletlen műve. Elijah különös gondolattal áll elő, amely Dunn egész életét megváltoztathatja.

Sebezhetetlen (Unbreakable, 2000)

Tudtad, hogy…?

… a rendező, M. Night Shyamalan a kezdetektől fogva Bruce Willist és Samuel L. Jackson-t akarta főszereplőnek?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·