FILMEZZUNK.HU
12 filmes család, akik nélkül nincs karácsony

12 filmes család, akik nélkül nincs karácsony

11372

5. Négy karácsony a kibővült McVie klánnal (Four Christmases, 2008)

Brad (Vince Vaughn) és Kate (Reese Witherspoon) három éve vannak együtt és eszük ágában sincsen megházasodni vagy gyerekeket nevelni. Mindketten hányatott sorsúak, elvált szülőkkel, nem csoda, hogy igyekeznek teljesen elkerülni a rokonokat az ünnepekkor. A Fidzsi-szigetekre akarnak elutazni egy családi viszályoktól mentes karácsonyra. Sajnos a nagy köd közrejátszik abban, hogy törlik a járatukat, és helyette meglátogatják a szüleiket egy nap alatt.

Négy karácsony a kibővült McVie klánnal (Four Christmases, 2008)

6. Egy híján túsz és Chasseurék (The Ref, 1994)

Lloyd (Kevin Spacey) és Caroline Chasseur (Judy Davis) rengeteget veszekednek, annak ellenére, hogy járnak pártanácsadásra. Az egyetlen, aki megálljt tud parancsolni a viszálynak, az Gus (Denis Leary), egy besurranó tolvaj, aki akaratlanul is tanúja lesz a családi pokolnak, amikor egy betörés kellős közepén elhagyja a társa és beleütközik az egymást folyamatosan maró házaspárba. Még a rájuk szegezett pisztonycső sem akadályozza meg őket abban, hogy folytassák a veszekedést. Gus hamar rájön, hogy egy rögtönzött házassági tanácsadás mentheti meg a biztonságát- és a józan eszét.

Egy híján túsz és Chasseurék (The Ref, 1994)

7. Reszkessetek, betörők! Itt a McCallister család (Home Alone, 1990)

Kevin (Macaulay Culkin) egy nyolcéves kisfiú, akit a családja a nagy kapkodásban véletlenül otthon hagy, amikor a Párizsba tartó repülőtérre sietnek. Az igazság az, hogy az ellene gyakran összefogó testvérei és unokatestvérei figyelmét nem tudja kiérdemelni, ráadásul bátyjával, Buzz-zal való veszekedése fjul odáig, hogy a harmadik emeleti szobába száműzik, és ezért felejtik otthon másnap reggel. Amikor a család úton van Európa felé, csak akkor döbbennek rá, hogy valami hiányzik. Pontosabban, valaki.

Reszkessetek, betörők! Itt a McCallister család (Home Alone, 1990)

8. Hull a pelyhes Langstonéknál (Jingle All the Way, 1996)

Ó, az a sok ember, aki a karácsony kedvéért nagy bevásárlásra indul! Howard Langston (Arnold Schwarzenegger), egy matracokat áruló ügynök annyira el van havazva a munkájával, hogy elfelejti fia, Jamie karateóráját. Vajon hogyan engesztelje ki Jamie-t? Persze, hogy egy játékkal! Hogy bizonyítsa, nem is olyan rossz apa, Howard egy Turbo Man figurát ígér a fiának, amire Jamie annyira vágyik. Az egyetlen probléma, hogy ezt is elfelejti. Szenteste van és Turbo Man-nek se híre, se hamva: minden boltban elfogyott.

Hull a pelyhes Langstonéknál (Jingle All the Way, 1996)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·