FILMEZZUNK.HU
12 filmes család, akik nélkül nincs karácsony

12 filmes család, akik nélkül nincs karácsony

11376

9. Kőkemény család a Stone család! (The Family Stone, 2005)

Everett Stone (Dermot Mulroney) alig várja, hogy bemutassa a barátnőjét, Meredith-t (Sarah Jessica Parker) a családjának az ünnepek alatt. Történetesen azonban Meredith egy kissé önközpontú és feszült, míg a család szókimondó és liberális hajlamú. Nem csoda, hogy a lányt elképeszti az összetartó Stone család, és elhívja a testvérét, Julie-t (Claire Danes), hogy ő is töltsön ott néhány napot. Egy eseménydús és drámai szenteste után Everett elgondolkozik az eljegyzést illetően.

Kőkemény család a Stone család! (The Family Stone, 2005)

10. Családi karácsony Whitfieldékkel (This Christmas, 2007)

Semmi sem kelti fel jobban a vágyat bennünk, hogy hazatérjünk, mint az ünnepek. Whitfieldéknél négy éve nem volt teljes a család karácsonykor. Amikor aztán összegyűlnek Los Angeles-i otthonukban az anyakirálynőnél, Ma’Dere-nál (Loretta Devine), lappangó feszültségek törnek felszínre, viszályt hozva a testvérek és partnerek között. Michael (Chris Brown) a család „bébije”, még csak most keresi a helyét a nagyvilágban, de leénekli a csillagokat egy Otis Redding dallal.

Családi karácsony Whitfieldékkel (This Christmas, 2007)

11. Calvinék és Télapu (The Santa Clause, 1994)

Scott Calvin (Tim Allen), egy elvált, 38 éves reklámügynök véletlenül megöli a Télapót szenteste. A fia arra kényszeríti, hogy fejezze be a nagy szakállú munkáját. Scott döntése sorsfordítónak bizonyul, ugyanis ezzel akaratlanul felvállalta a Télapó feladataival járó felelősséget. Míg Charlie, a  kisfiú rajong az ötletért, addig Laurie (Scott volt felesége) és újdonsült orvos férje őrültségnek tartja, és eltökélt szándéka, hogy Scottot láthatási jogától megfossza.

Calvinék és Télapu (The Santa Clause, 1994)

12. Túlélni a karácsonyt Valcoékkal (Surviving Christmas, 2004)

Amikor Drew Latham (Ben Affleck), egy chicagói reklámügynökség gazdag igazgatója kudarcot vall a karácsonyi tervek megvalósításában, gyermekkori otthonában találja magát. Mivel betegesen fél az egyedüllétről, pénzt ajánl fel a ház mostani lakóinak, hogy vele töltsék az ünnepeket. A pénzügyi alapú megállapodás szabályokat és előre megírt beszélgetések forgatókönyvét is tartalmazza. Még egy színészt is felfogad, aki eljátssza a nagypapa szerepét. Végül rájövünk, hogy Drew gyerekkora sem mondható megszokottnak.

Túlélni a karácsonyt Valcoékkal (Surviving Christmas, 2004)

10 híres ikerpár, akikről ma szinte alig tudunk valamit!

(Forrás: IMDB)

//Jana//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·