FILMEZZUNK.HU
Őrült előzetest kapott a Daniel Radcliffe főszereplésével érkező Guns Akimbo

Itt a Talpig fegyverben című film magyar feliratos előzetese!

1697

Talpig fegyverben (Guns Akimbo, 2020) – Előzetes

Nem épp a szokásos sztori a Talpig fegyverben története: egy átlagos sráchoz betörnek fényes nappal, pisztolyt szögeznek a kezéhez, majd távoznak. A szögezés szó szerint értendő: minden ujjba egy szög, kivéve persze a ravaszon nyugvó mutatóujjat. Így már az is egészen problematikus a főhős számára, hogy egy nadrágot felvegyen – ennek következményeként az előzetesben Daniel Radcliffe-et szinte végig alsógatyában látjuk.

Az átlagos srác Miles, aki az offline világban egészen unalmas életet él, mígnem egy nap megtalálja őt a SKIZM, egy online gladiátorharcos banda, amely teljesen ismeretlen embereket kényszerít valóságos harcra egymás ellen, hogy aztán azt közvetítsék a sötét weben. A problémái elől menekülő fiúnak először sikerül megúsznia a meccset, de amikor elrabolják a volt barátnőjét, nem marad más választása, mint hogy felnőjön a kihíváshoz. Ehhez pedig le kell győznie a legjobb játékost, Nixet.

Adott tehát a kissé lepukkant Daniel Radcliffe, akinek főellensége az elmúlt években pár remek horrorvígjátékkal (Aki bújtA bébiszitter) berobbant Samara Weaving lesz. A Talpig fegyverben kellően beteg ahhoz, hogy jó legyen, Torontóban már vetítették egyszer. A magyar bemutató a hírek szerint március 5-én lesz.

7 meglepő érdekesség a szülinapos Daniel Radcliffe-ről

(Forrás: filmtekercs.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·