FILMEZZUNK.HU
Jön az élőszereplős Robin Hood film!

Jön az élőszereplős Robin Hood film!

1676

Jön az élőszereplős Robin Hood film!

Lassan tényleg nem az a kérdés, hogy készül-e élőszereplős vagy CGI/fotorealisztikus feldolgozás a nagy klasszikus Disney mesékből, hanem, hogy mikor. Az egyre növekvő sorba, amelynek legfrissebb darabjai a Dumbó, az Aladdin és Az oroszlánkirály voltak, most a Robin Hood is beáll. A film ráadásul már rendezőre is talált Carlos López Estrada személyében.

Jön az élőszereplős Robin Hood film!

A korábban javarészt zenei videókon dolgozó alkotó mindössze két játékfilmet rendezett eddig, 2018-ban a Blindspottingot, ami Barack Obama egyik kedvenc filmje az évből, valamint idén a Summertime című zenés vígjátékot. Hozzá csatlakozik Kari Granlund forgatókönyvíró, aki a szintén friss Disney remake-et, a Susi és Tekergőt is írta. Érdekes lesz látni, hogy az antropomorf állatokat hogyan viszik majd a nagyvászonra, hiszen egy dolog állatokat beszéltetni, de beöltöztetni őket emberi ruhába, az más kérdés. Kíváncsian várjuk, merre mozdul majd el a film, ahogy azt is, ezúttal mekkora sztárokat tud majd leakasztani magának a stúdió.

Persze a Disney új változata csak egy a számos Robin Hood feldolgozás között. Csupán két éve annak, hogy Taron Egerton főszereplésével egy CGI-mámoros, akciódús háborús filmmé varázsolta a történetet Otto Bathurst rendező, míg kereken tíz éve kaptunk egy másik újragondolást Russel Crowe vezényletével. De Zöld Íjász személyében a DC világába is belopakodott a figura, és akkor nem is említettük a talán legikonikusabb adaptációt, a közel 30 éve készült Robin Hood, a tolvajok fejedelme című filmet Kevin Costnerrel. És hogy vajon hogyan is illeszkedik ezek közé az új Disney remake? Az jócskán a jövő zenéje, hiszen valószínűleg évek kérdése, mire mozikba kerül az alkotás.

10 hihetetlen Disney történet, aminek valójában igazságalapja van

(Forrás: filmtekercs.hu)


Article Tags: ·